0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Легло MD141

680 лв.
Гарантирано добра ценаС гарантирано добра цена Ви даваме същата цена, като тази на продукта в друг онлайн магазин за мебели, базиран в България, като добавим и безплатна доставка.
Безплатна доставка над 500 лв.Безплатна доставка при поръчка над 500 лв. Доставката на поръчки до 500лв е на стойност 25 лв.
+
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Височина:
680 mm
Височина на зоната за сън:
370 mm
Широчина:
970 mm
Дължина:
2100 mm
Размер на матрака:
  • 900 x 2000 mm
Среден срок на доставка:
27 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Подматрачни рамки:
  • Да
Ракла:
  • Да
Цвят:
  • Елша
Избор на цвят:
  • Не
Материали:
  • Дърво
Дърво:
Бор
Произход:
Европа

Допълнителна информация

Производител, специализиран в производството на детски мебели. Този продук е произведен от естествено дърво, а процесът на изработка е сертифициран за екологични норми. Мебелите отговарят с изискванията за безопасност на конструкцията. Полирането отговаря на европейските изисквания за минимално използване на метали при производството на детски мебели. Продуктът е покрит с три слоя органична боя (акрил, на водна основа), които го защитават от одраскване и захабяване.

Двуетажни легла от естествено дърво

При производството на мебелите се използват сертифицирани технологии за обработка на дървесина. Това означава, че в тях се използва само естествено дърво, което отговаря на изискванията за здравина и безопасност на мебелите. Използваните по време на производството материали, като лак или органични акрилни бои, имат стандарти за безопасност - не предизвикват алергични реакции. Освен това мебелите са покрити с три слоя боя, което осигурява допълнителна повърхностна защита.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ