Oбратна връзка

Доставката да бъде една идея по-бърза. + Извън това съм впечатлен, че ми се обадиха от предния ден, че предстои доставка. В самия ден се обадиха половин час преди това и върхът беше, че дори имаше вариант за плащане с карта, което е нечувано сред доставчиците на мебели.
Незабавната доставка
Изключително бърза и коректн доставка! Мебелите са по- хубави , от колкото изглеждат на снимките ! Много сме щастливи и ви благодарим !
Чудесно обслужване! Много съм доволна!
Благодаря Ви! Доволен съм от всичко , от служителя който ми обработи поръчката до служителя който ми я достави. Изключително позитивни , доволен съм и от цената която ми дадохте ( възползвах се от офертата Ви за по-ниска цена от друг онлайн магазин + безплатна доставка ). Благодаря и успех !!!
Качеството на продуктите, техния дизайн и коректността при изпълнение на поръчката.
Здравейте ! Вежливост при комуникацията , коректност при обслужването !
Всичко се случи в рамките на очакваното - срок и качество
Хареса ми разнообразието от мебели, цените и не на последно място отношението на екипа.
"Искам специално да благодаря на младото момче, което ми докара дивана - навярно се казва Цветомир - това име ми бе написано на мейла за "доставчик" - голямо БЛАГОДАРЯ на него! И - "ДА" - бих Ви препоръчала, сина ми и мои познати също пазаруват от Вас. Харесвам добрата комуникация при поръчка и доставка. Хубав ден! - Мариела Киркова"