0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVBF

Колекцията мебели NVBF е чудесен избор за любителите на минимализма. Основните характеристики на тази колекция са геометрични фигури и опростен дизайн. Именно благодарение на тези функции, колекцията мебели NVBF могат лесно да се съчетаят с мебелите, които вече имате.

Колекцията NVBF е уникална със своята способност да се адаптира към всяка стая - независимо дали в хола или в тийнейджърската стая. Мебелите за хол от тази колекция се предлагат в няколко цветови варианта. Сивите повърхности, които имитират каменна структура, изглеждат много елегантни, когато се комбинират с матовобял цвят. Мебелите с шарки от естествено дърво и елементи с графитен цвят ще подчертаят уникалността на интериора. Комбинацията от бял цвят и дърво ще се съчетае добре с интериор в скандинавски стил. Стандартният комплект мебели за хола включва модерно, енергоспестяващо осветление на рафтовете, което ще допринесе за създаването на уютна и романтична атмосфера в дома ви. Мебелите с бетон и матово бели акценти ще намерят място в стаята на всеки тийнейджър или студент. Мебелите от тази цветова комбинация се адаптират перфектно към интериора на стаята и позволяват на всеки млад човек да изрази своята индивидуалност.
Цена

лв.  –  лв.

  • 40лв.
  • 50лв.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.