0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Витрина EFBL5

Препоръчва се
404 лв.
Гарантирано добра ценаС гарантирано добра цена Ви даваме същата цена, като тази на продукта в друг онлайн магазин за мебели, базиран в България, като добавим и безплатна доставка.
Безплатна доставка над 500 лв.Безплатна доставка при поръчка над 500 лв. Доставката на поръчки до 500лв е на стойност 25 лв.
Продукт в склад на доставчик
+
Допълнителни продукти:
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Височина:
2000 mm
Широчина:
600 mm
Дълбочина:
440 mm
Брой врати:
2 части
Тегло:
52 kg
Среден срок на доставка:
10 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Крачета:
  • Пластмаса
Стопери:
  • Да
Вид мебели:
  • С врати
Универсален мебел:
  • Да
Цвят:
Бял гланц + черен
Избор на цвят:
  • Не
Доведе номер:
2 части (продава се отделно)
Материали:
  • Ламинирано ПДЧ
  • Закалено стъкло
Произход:
Европа

Oписание

Колекцията EFBL се характеризира с блясъка на повърхностите, които се съчетават прекрасно с витрините украсени с полирано стъкло. Светлите цветове, гладките лъскави повърхности и изчистените обикновени форми създават усещането за лекота и чистота във Вашия дом.

Белите повърхности на витрините са допълнени с декорации от закалено стъкло, украсени с черни рамки. Мебелите са с широки дръжки, които прилягат на черните рамки. В допълнение може да прибавите LED осветление във витрините, което добавя допълнителен лукс и забележителност на колекцията. Мебелите от тази колекция имат тих механизъм на затваряне, блгодарение на който вратите на чекмеджетата и шкафовете се спират непосредствено преди затваряне и се прибират бавно без да издават допълнителен шум. Съчетанието на цветовете и материалите създават безупречен вид на Вашият домашен интериор. Мебелите от колекцията са с изчистена форма и контрастен цвят.

Универсални мебели
Механизъм на безшумно затваряне
Закалено стъкло

Универсални мебели

Универсалните мебели са чудесен избор за тези, които се съмняват в страната на избраните мебели. С тази функция те могат да бъдат сглобявани както в дясна, така и в лява версия. Преди да се сглобят ще има възможност да се прецени коя страна би била подходяща и лесно да се монтират по Ваш избор.

Механизъм на безшумно затваряне

Този механизъм предпазва вратата и чекмеджето от бързо затваряне. Благодарение на специални амортисьори, вратите и чекмеджетата се спират непосредствено преди затваряне и се притварят бавно, без допълнителен шум.

Закалено стъкло

Термично обработено стъкло, чието механично съпротивление е 5-6 пъти по-високо от обикновеното, необработено стъкло. Поради тази причина стъклото става по-устойчиво на механични въздействия и високи температури. При счупване се натрошава на много малки парчета, които не са толкова остри като обикновеното стъкло.


Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби.Само по- малко от половината от всички стоки са с отметка "препоръчан" и ние постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Oбратна връзка Oбратна връзка