0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Масичка за кафе и списания Oakland F101

Препоръчва се
+
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Височина:
460 mm
Диаметър:
800 mm
Тегло:
27 kg
Максимална товаримост:
20 kg
Среден срок на доставка:
12 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Материал за плот:
  • Мрамор
Цвят:
  • Злато
  • Бял мрамор
Избор на цвят:
  • Не
Материали:
  • Метал
Произход:
Азия
Код на продукта:
55802

Допълнителна информация

Мраморът

Мраморът излъчва лукс и фина елегантност. За да сте сигурни, че ще се радвате дълго време на мебели с мраморна повърхност, е необходимо правилно да се грижите за тях.

Мраморът е порест материал, което означава, че бързо абсорбира течности. За да се поддържа първоначалното състояние на повърхността, се препоръчва да се покрие със специалено защитно покритие. Честотата на импрегнирането зависи от използването на мраморната повърхност. Препоръчва се импрегнирането на интензивно използвани повърхности да става на всеки 6 месеца.

Мраморът е доста мек материал, което го прави по-податлив на драскотини. Покриването на мраморна повърхност със защитен слой я предпазва не само от появата на петна, но и от драскотини. Важно е обаче да запомните, че с течение на времето киселинните вещества (като плодове, кафе, алкохол и др.) могат да повредят защитния слой. Поради това се препоръчва да не се използват остри инструменти или горещи съдове върху мраморната повърхност. Използвайте дъски за рязане или меки подложки за подобни предмети.

Неутралните почистващи препарати за естествен камък са идеални за поддържане на мрамор. Отстранете разляти течности, като леко ги избършете с чиста кърпа, като избягвате да търкате по повърхността.


Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Само по- малко от половината от всички стоки са с отметка "препоръчан" и ние постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Oбратна връзка Oбратна връзка