0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Легло BDJ29

Препоръчва се
+
Допълнителни продукти:
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Височина:
855 mm
Височина на зоната за сън:
475 mm
Широчина:
1455 mm
Дължина:
2040 mm
Размер на матрака:
  • 1400 x 2000 mm
Тегло:
50 kg
Максимална товаримост:
200 kg
Матрачни вложки в рамката на леглото:
90 mm
Среден срок на доставка:
9 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Крачета:
  • Не
Подматрачни рамки:
Ракла:
  • Не
Цвят:
  • Сонома дъб
Избор на цвят:
  • Да
Материали:
  • Ламинирано ПДЧ
Произход:
Европа

Допълнителна информация

Модерни и функционални - това е целта на колекцията мебели BDJ. Тя разполага с много широка гама от мебели, което я прави идеална за широк спектър от пространства в дома: спалнята, всекидневната, детската стая или стаята на младия човек, коридора и офиса. Комбинирането на мебели от различни пространства може да създаде завършен и хармоничен домашен интериор. Мебелите от колекцията се предлагат и във варианти от комплекти.

Налични са няколко различни цветови опции за тази колекция, така че всичко, което трябва да направите, е да изберете този, който най-добре отговаря на вашия домашен интериор и настроение. Повърхността на тези мебели е покрита със специален безцветен материал, който не само ги прави по-устойчиви на надраскване, но и по-добре защитени от влага и петна. Витрините използват закалено стъкло, което е по-здраво от нормалното стъкло.

Устойчивост на надраскване

Повърхността на мебелите е покрита с безцветен материал, който я предпазва от малки драскотини. Този материал прави мебелите не само устойчиви на надраскване, но и по-добре защитени от влага и петна.


Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Само по- малко от половината от всички стоки са с отметка "препоръчан" и ние постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ