0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели Boston N

Представете си стилен коридор, където мебелите са съчетани и полагането на усилия за поддържането на ред би било само шега. Създаването на такъв коридор е доста просто, когато можете да избирате от колекции от мебели, където предложенията вече са комбинирани помежду си. Погледнете към този ъгъл на дома си и му обърнете повече внимание. Колекцията в коридора е очарователна с топлия цвят на дъб "Sonoma" и естествените нотки на дървесната шарка. Мебелите от колекцията ще Ви позволят да създадете уютен и практичен коридор без много усилия. Погрижете се за най-важните атрибути в коридора: шкаф за обувки,етажерка, скрин или дори огледало и всичко това можете да намерите на едно място.

Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Комплект за антре Boston N100
В: 200 cm | ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Скрин Boston N101
В: 100 cm | Ш: 74 cm
ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Етажерка Boston N102
В: 200 cm | Ш: 74 cm
ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Шкаф за обувки Boston N103
В: 40 cm | Ш: 90 cm
ДБ: 36 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Огледало Boston N104
В: 88.1 cm | Ш: 74 cm
ДБ: 3.8 cm
Продукт в склад на доставчик
Закачалка Boston N105
В: 195.3 cm | Ш: 90 cm
ДБ: 24.6 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик