0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели CB

Мебелите от колекция CB са предназначени както за млади хора, така и за деца. Те отговарят на най-новите тенденции, което дава възможност на родителите да създадат идеални условия за отглеждането на деца. Благодарение на различните цветове на дръжките, мебелите могат да бъдат адаптирани към индивидуалния характер на детето. Големият избор от мебели Ви позволява да моделирате домашното пространство според Вашите нужди.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Ъглов гардероб CB5
В: 194 cm | Ш: 73 cm
ДБ: 73 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Дръжки CB21
Д: 44.3 cm
Продукт в склад на доставчик