0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели EFBM

Колекцията EFBM отразява минималистичен дизайн допълнен от детайли в дървесен цвят. Мебелите изглеждат страхотно не само в Скандинавски, но и в интериор с модерен стил. Лъскавите бели повърхности се съчетават чудесно с декорациите в дъбов цвят, чиито мотиви са разположени по диагонал. Подредбата на дървените мотиви придава разнообразие и закачливост на Вашият интериор.
 
Мебелите не само ще се впишат чудесно във Вашия хол, но и няма да Ви разочароват с качеството си. Колекцията използва полирано стъкло, ламинирано ПДЧ, покритие от естествено дърво и вградено LED осветление във витрините, което ще съживи допълнително интериора Ви. Дизайнът на мебелите не включва дръжки - вместо това имат вграден механизъм за отваряне "Push to open". Това ще улесни отварянето и затварянето на врати и чекмеджета.
 
Модерните детайли на тази колекция ще донесат хармония във Вашия дом. В колекцията ще откриете просторен гардероб, скрин, маса за телевизор и рафтове. Комбинирайте мебелите един с друг или с обзавеждането, което вече имате.
Цена

лв.  –  лв.

  • 130лв.
  • 1460лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Скрин EFBM1
В: 85 cm | Ш: 152 cm
ДБ: 43 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Стенна етажерка EFBM2
В: 16 cm | Ш: 152.5 cm
ДБ: 22 cm
Продукт в склад на доставчик
Витрина EFBM3
В: 202 cm | Ш: 107.5 cm
ДБ: 42 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Етажерка EFBM4
В: 202 cm | Ш: 107.5 cm
ДБ: 42 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Витрина EFBM5
В: 144 cm | Ш: 146.5 cm
ДБ: 42 cm
Секция EFBM8
В: 202 cm | Ш: 260 cm
ДБ: 42 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик