0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели EFBN

Ако харесвате, когато интериорът има дървен мотив и уютни цветове - колекцията ни EFBN е създадена точно за Вас. Тази колекция се води от усещането за хармония и автентичност, на които също така не им липсва практичност и неочаквани детайли. Основният акцент в тази колекция е яркият цвят "Artisan" дъб, украсен с естествен дървесен мотив и подкрепен от декорацията на черен дъб.

Черните метални дръжки се съчетават перфектно с хоризонталните линии на мебелите. Вграденото LED осветление придава модерен стил на колекцията и подчертава нейният изключителен дизайн. Мебелите от тази колекция притежават тих механизъм на затваряне, благодарение на който вратите на чекмеджетата и шкафовете се спират непосредствено преди затваряне и се прибират бавно, без да издават допълнителен шум. Мебелите предлагат достатъчно място за съхранение - широките и просторни чекмеджета и рафтове ще са достатъчни, за да приберете Вашите вещи.

Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел