0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели EFBR

При избора на мебели за Вашия дом е важно да си представите как ще изглежда интериора Ви. Мебелните колекции разкриват перфектно характеристиките и съвместимостта на мебелите. Правилният цвят и форма ще бъдат подходящи както за малки, така и за по-големи пространства. Ще донесат допълнителен уют, който напомня за автентичността и природата.
 
Колекцията EFBR впечатлява със съвременния си дизайн, допълнен от минималистично вдъхновени форми, които са пример за модерен интериорен стил. Декоративните мотиви придават допълнителен чар на мебелите. Колекцията ще се впише идеално в жилищното Ви пространство. Просторните и функционални рафтове и чекмеджета ще са достатъчни, за да приберете вещите си. Чекмеджетата и вратите имат безшумен механизъм за затваряне, който предпазва от допълнителен шум. Витрините са със закалено стъкло, което се характеризира със здравина и издръжливост. С възможност за интеграция на LED осветление, което ще подчертае детайлите на интериора Ви. Изберете любимия си цвят и започнете с промените в дома си.
Цена

лв.  –  лв.

  • 70лв.
  • 1020лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Скрин EFBR1
В: 93 cm | Ш: 156 cm
ДБ: 42.5 cm
Препоръчва се
Избор на цвят
Продукт в склад на доставчик
Стенна етажерка EFBR2
В: 25 cm | Ш: 156 cm
ДБ: 22 cm
Избор на цвят
Продукт в склад на доставчик
Витрина EFBR3
В: 200.5 cm | Ш: 64 cm
ДБ: 42.5 cm
Препоръчва се
Избор на цвят
Продукт в склад на доставчик
Витрина EFBR4
В: 157 cm | Ш: 94 cm
ДБ: 42.5 cm
Избор на цвят
ТВ шкаф EFBR5
В: 47.9 cm | Ш: 156 cm
ДБ: 42.5 cm
Избор на цвят
Гардероб EFBR6
В: 200.5 cm | Ш: 94 cm
ДБ: 56.5 cm
Препоръчва се
Избор на цвят
Продукт в склад на доставчик
LED осветление EFBR8
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик