Категории

Комплект за антре Hartford E101

Код на продукта: 452167
779 лв.
или ~ 12 x 75,95 лв. с Уникредит

Плащане на вноски

Стоков кредит с УниКредит

Например сключване на кредит от 300 лева, ако договорът е сключен за 12 месеца, без първоначален депозит, ГПР 23,43% , месечна такса за администриране - 0%, лихва - 21.24%, месечна вноска – 27.88 лева обща платена сума - 334.51 лева. В зависимост от продължителността на договора, Вашата кредитоспособност и оценката на риска, могат Ви бъдат предложени други условия за финансиране.

Съжаляваме, но производителят не е посочил възможна дата за доставка, така че тези продукти в момента не са достъпни за закупуване онлайн.
Безплатна доставка

Безплатна доставка

Безплатна доставка на мебели в цяла България. Доставяме със специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.
365 дни гаранция за връщане*

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Плащане при доставка

Плащане при доставка*

Може да платите с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Не се изисква аванс или предплащане.

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Гаранция за добра цена

Гаранция за добра цена*

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.
1 поръчка = 1 дърво

1 comandă = 1 copac

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Размери и характеристики

Височина:
2140 mm
Дълбочина:
440 mm
Размери на гардероба:
2140 x 420 x 440 mm
Размери на кутията за обувки:
470 x 420 x 440 mm
Размери на закачалката:
2140 x 420 x 420 mm
Дебелина на плочата:
16 mm
Тегло:
60 kg
Среден срок на доставка:
8 работни дни
Цена за доставка:
Безплатна доставка
Гаранция:
2 години
Вносител:
„Мебели24“ ЕООД
Крака:
  • Няма
Огледало:
  • Да
Дръжки:
  • Пластмаса
Универсален мебел:
  • Да
Комплектация:
  • Невъзможно е да се променя
Материали:
  • Ламинирано ПДЧ
  • Тапицерия
Допълнителен материал:
  • МДФ
Устойчивост:
58000 Цикъла на Мартиндейл
Вид материал:
  • Плюшен
Произход:
Европейски съюз
Код на продукта:
452167

Допълнителна информация

Произведено в Европейския съюз
Закрепване на мебели
Универсални мебели
Мек стенен панел

Закрепване на мебели

Преди да го направите, уверете се, че винтовете са подходящи за стената, към която ще бъдат поставени, това действие ще гарантира качеството на закрепването. Към висящите или стенните мебели не са включени крепежни винтове, така че ще трябва да се погрижите сами. Всяка стена изисква различен тип винт или дори дълбочина на пробиване. Изберете болтове за закрепване на мебели според теглото на мебелите и вида на стените: мазилка, зидария, дърво и др. За качество и безопасност изберете само винтове за конкретна стена.
Прочетете повече

Универсални мебели

Универсалните мебели са чудесен избор за тези, които се съмняват в страната на избраните мебели. С тази функция те могат да бъдат сглобявани както в дясна, така и в лява версия. Преди да се сглобят ще има възможност да се прецени коя страна би била подходяща и лесно да се монтират по Ваш избор.
Прочетете повече

Мек стенен панел

Мек стенен панел – елегантен и функционален избор за Вашия дом. Благодарение на повдигнатата си повърхност панелът създава уникален 3D ефект. Тези меки панели ще осигурят повече уют и комфорт, освен това ще изглеждат като декоративен елемент. Благодарение на техните уникални свойства, те абсорбират звука. Използвайте панелите като отделна част от стаята или за покриване на цялата стена. Панелът се състои от плоскост с дебелина 8 mm, което улеснява монтажа на стената. Мекотата и формата се осигуряват от синтетичен материал с дебелина 3 cm и покриващ материал.Можете да изберете нюансите на панелите от богата цветова гама, така че със сигурност ще намерите най-подходящия за Вашия домашен интериор.

Как да закрепите панела към стената?

• Преди да поставите панела, почистете стената с разтвор на изопропилов алкохол. След това маркирайте мястото, където искате да прикрепите плоскостта.
• Лепилото не е включено в комплекта на меките стенни панели, така че ще трябва да се погрижите сами. Нанесете малко количество лепило върху гърба на дъската и я залепете към стената, като се уверите, че е залепена равномерно.
• Ако сте доволни от резултата, притиснете панела към стената.
Прочетете повече

Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най-добрия продукт.

Прочетете повече

Плат

Плат Manila

„Manila“ е мек плат, принадлежащ към групата на плюшените материи. Повърхността му е устойчива на светлина – не избледнява. Въпреки меката си повърхност, платът не отделя пухчета. Повърхността може да се почиства с леки препарати за тапицерия. Не използвайте мокро почистване и не избелвайте.

Свойства на плата
Вид:
Плюш
Състав:
100% PES
Плътност:
220 g/m²
Цикли на Мартиндейл:
58 000
Устойчиви на завласяване:
4-5

Допълнителни продукти от колекцията

Ако търсите стилни мебели за Вашия дом, заповядайте да разгледате нашата колекция мебели за коридор. Отличава се с комбинация от различни цветове и текстури. Вечната комбинация от дъб „Artisan“ и черен цвят е класически избор, докато закачливите цветове и детайлите от плюшена тъкан добавят нотка на жизненост. Кръглите пластмасови дръжки се вписват безпроблемно в дизайна на мебелите и допълват цвета на дъба, създавайки хармоничен интериор за Вашия коридор. Освен това, мебелите в тази колекция са отличен избор за онези, които не са сигурни за ориентацията на детайла, тъй като могат да бъдат сглобени както в дясна, така и като лява версия.

Прочетете повече
Гардероб Hartford E107
В: 214 cm, Ш: 42 cm, ДБ: 44 cm
Среден срок на доставка 8 р.д.
Огледало Hartford E113
В: 50 cm, Ш: 46 cm
98 лв.
+1 Избор на цвят
Среден срок на доставка 8 р.д.

OБРАТНА ВРЪЗКА

Въпроси и отговори

Свързани продукти

Комплект за антре Hartford 277
В: 186 cm, Ш: 124 cm, ДБ: 46 cm
956 лв.
+11 Избор на цвят
Среден срок на доставка 8 р.д.
Комплект за антре Stanton 103
В: 195 cm, Ш: 97 cm, ДБ: 30 cm
350 лв.
+2 Избор на цвят
Среден срок на доставка 8 р.д.
Комплект за антре Lima 103
В: 197 cm, Ш: 135 cm, ДБ: 34 cm
Среден срок на доставка 8 р.д.
Комплект за антре Murrieta 117
Ш: 101 cm, ДБ: 40 cm
259 лв.
+3 Избор на цвят
Среден срок на доставка 29 р.д.
Комплект за антре Murrieta 116
В: 195 cm, Ш: 90 cm, ДБ: 40 cm
379 лв.
+4 Избор на цвят
Среден срок на доставка 29 р.д.
Комплект за антре Lima C100
Ш: 104 cm, ДБ: 39 cm
Среден срок на доставка 8 р.д.
Комплект за антре Stanton 141
В: 195 cm, Ш: 97 cm, ДБ: 28 cm
Среден срок на доставка 20 р.д.