Категории

Съдържание на количка

Количката е празна
  • Профил
  • Любими
  • Количка
    Количката е празна

Колекция мебели Lima L

Мебелите от тази колекция са идеални за стилен интериор на всекидневна. Предложенията с изключителен дизайн и модерен стил впечатляват със своите 3D текстурирани мебелни повърхности. Тази структура е характерна за мебелите от цялата колекция.
Краката от черна стомана придават лекота и усещане за простор на интериора. Детайл, който придава елегантност - метални дръжки в цвят златист цвят. Красиво допълват дизайна и са ефектен акцент.
Колекцията предлага сиви и черни варианти. Мебелите в неутрални цветове никога не излизат от мода и пасват на много интериори. Изработени от ЛПДЧ, чиито ръбове са защитени с ABS лента. Това е специална пластмасова лента, която ги предпазва от повреда. Вратите и чекмеджетата са с безшумен механизъм за затваряне. Този механизъм е специален с това, че предотвратява прекалено бързото затваряне и гарантира, че не се създава допълнителен шум.
Предложенията от тази колекция се отличават и със своята функционалност. Високият скрин разполага с просторни рафтове, където можете да съхранявате лични вещи. Телевизионният шкаф е чудесна основа за телевизор. Той има затворени рафтове, където можете да скриете Вашите колекции от филми и игри. Бюрото е чудесна мебел за тези, чието работно място се намира у дома. Просторният плот може да побере документи, компютър и други аксесоари. Завършете оформлението на зоната за почивка у дома с масичка за кафе, с чекмедже и просторен рафт.
Гамата мебели от колекцията гарантира, че Вашият хол е не само стилен, но и изпълнен с функционални мебели.

Филтриране и Сортиране

Филтриране на продукти

Намерени продукти 1
Цена

лв.  –  лв.

  • 450лв.
  • 450лв.

Филтриране на продукти

Цена

лв.  –  лв.

  • 450 лв.
  • 450 лв.
Шкаф SB2251
В: 125 cm, Ш: 104 cm, ДБ: 39 cm
Среден срок на доставка 3 р.д.