0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели LPAL

С промяната на времето, отношението ни към заобикалящата околна среда също се изменя. Постепенно започваме да оценяваме семплите и висококачествени продукти. Отделяме все повече и повече време на почивката и моментите прекарани вкъщи. Домът се превръща в пространство, в което спокойствието и работата делят едно място. Може би колекция LPAL ще Ви вдъхнови за промяна в домашния интериор? 
 
Практичните и модерни решения са заложени в колекция LPAL. Скандинавски дизайн, гланцирани повърхности и дървени дръжки са комбинацията, която прави тази колекция уникална. Тук ще можете да откриете мебели както за хол, така и за работното пространство. Колекцията пристига в две цветови комбинации: бяло и гланцирано сиво в комбинация с бук, както и бяло в комбинация с "Ribbeck" дъб. Гланцираните повърхности ще създадат модерно, съвременно настроение, чието отражение придава закачливост. Палитрата в бяло и "Ribbeck" дъб разпръсква семплост и уют. Линиите са изчистени, което позволява да се поддържа минималистичният дизайн. Практичността не е забравена в създаването на дизайна. Изключително големи скринове, шкафове и витрини ще Ви предоставят достатъчно пространство, в което да приберете вещите си. Изберете харесаната от Вас цветова комбинация и създайте цялостен интериорен стил, който ще направи престоя Ви у дома още по-приятен.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел