0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели MBV

Колекцията MBV е предназначена за младите хора, които се интересуват от стилна стая. Дизайнът на мебелите е вдъхновен от града и е адаптиран за млади хора. Неговите силуети и форми създават настроението на индустриален интериор. Мебелите от колекцията се предлагат в две цветови комбинации: графит и дъб 'Ривиера' или графит и сив. Дуетът графит и дъб "Riviera" разпространява топлина и уют. Тази цветова комбинация впечатлява с уникалността на цвета на дървото, която се допълва от матовия графитен цвят. Комбинацията от графит и сиво създава контрастен и привличащ вниманието дизайн, който наподобява текстурата на бетон. Формата на мебелните дръжки се вписва идеално в темата на индустриалния интериор. Колекцията включва легло с вградени чекмеджета и просторен гардероб, вместо традиционни висящи рафтове. Включва скрин и етажерка, които имат както чекмеджета, така и рафтове - улеснявайки поддържането на реда. Създайте пространство, където работата и свободното време са лесно съвместими. Изключителният дизайн е завършен от ръбовете на мебелите, които са защитени от пластмаса, която е изработена от удароустойчив материал.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Етажерка MBV2
В: 195 cm | Ш: 45 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Етажерка MBV3
В: 195 cm | Ш: 60 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Етажерка MBV4
В: 195 cm | Ш: 45 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Етажерка MBV5
В: 195 cm | Ш: 45 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Скрин MBV6
В: 85 cm | Ш: 120 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Скрин MBV7
В: 85 cm | Ш: 90 cm
ДБ: 40 cm
Избор на цвят
Офис бюро MBV8
В: 79 cm | Ш: 125 cm
ДБ: 55 cm
Избор на цвят
Стенна етажерка MBV10
В: 55 cm | Ш: 110 cm
ДБ: 28.5 cm
Избор на цвят
Стенна етажерка MBV11
В: 40 cm | Ш: 110 cm
ДБ: 28.5 cm
Избор на цвят
Легло MBV12
90 x 200 cm | В: 80 cm
Ш: 114 cm | Д: 203 cm
Избор на цвят