0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели MEAV

Търсите мебели за Вашия хол или трапезария, които биха направили пространството по-уютно и в същото време елегантно? Тогава колекцията MEAV е чудесен избор. Важно е да обръщаме повече внимание на средата, в която прекарваме много време. Изберете мебели, които биха задоволили както практичнуте, така и дизайнерските Ви желания. Колекцията има привличащи погледа повърхности от дъб "Ribbeck", които се загатнати в златист цвят. В нея металните дръжки изпъкват, което се съчетава идеално с дизайна на мебелите. Освен това можете да поръчате LED осветление, което допълнително ще подчертае топлите цветове на колекцията и ще изтъкне детайлите във витрините. Използвано е закалено стъкло, което е термично обработено и устойчивостта му е 5-6 пъти по-висока от обикновеното стъкло. Просторните чекмеджета, множеството рафтове и шкафове ще Ви позволят да съхранявате вещите си без проблем. Според датската философия на "Hygge", уютният дом е един от най-важните показатели за щастие. Създайте щастие, като изградите уютни домове и ги изпълните с любими хора.
Цена

лв.  –  лв.

  • 90лв.
  • 2360лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.