0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели MPE

Когато ритъмът на живота се успокои, идва и желанието за промяна. Може би допълнителен цвят в хола ще внесе настроение, а новата маса ще се превърне в акцента на стаята? Когато вдъхновението за промяна се появи си заслужава да се обмисли обновяване на интериора.
 
Семплите форми ще Ви помогнат в създаването на необикновен интериор. Тайната се крие в силуетите и цветовете на мебелите. Колекция MPE е подходяща за тези, които търсят модерни и практични решения както за хола, така и за спалнята. Колекцията комбинира два цвята: "Artisan" дъб с матирани бели и сиви детайли. Цветът на дъба придава уют и топлина, допълнен перфектно от бялото и сивото. Корпусът в дървесен цвят няма да остави никого безразличен, особено онези, които ценят естествените акценти. Привлекателният външен вид и практичността вървят заедно. Предложенията за легло са с възможност за поръчване на допълнително чекмедже, голям скрин или трикрилен гардероб и ще Ви гарантират достатъчно пространство, за да приберете най-важните си вещи. Ако се чувствате вдъхновени, единственото което Ви остава да направите е да изберете мебелите и да започнете промяната у дома!
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел