0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели MTC

Мечтаете да обновите спалнята си? Закупете прости и стилни мебели от колекцията MTC. Тази колекция съчетава модерни тенденции с непреходни комбинации от цветове в черно, бяло и естествено дърво. Мебелите от колекцията MTC ще ви помогнат да създадете функционален и минималистичен интериор.
 
Колекцията спални мебели MTC се отличава с геометрични форми, акценти в контрастни цветове и издължени дръжки. Ще можете лесно да съчетаете мебелите в колекцията и да създавате различни комбинации. Мебелите от колекцията MTC се предлагат в няколко цветови варианта. Вратите на гардеробите са украсени с широки, правоъгълни огледала. Можете лесно да съхранявате всичките си дрехи в просторния гардероб с 4 врати, окачвайки ги на закачалки или наредени по рафтовете. Дрехи или други дребни предмети могат да се съхраняват също в скрин с чекмеджета. Колекцията мебели MTC включва и най-важния елемент на всяка спалня - леглото. Продава се като комплект с две нощни шкафчета.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел