0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVAL

Мебелите от колекция NVAL идеално допълват дизайна на стаята, така че тук ще намерите шкафове и рафтове с различни размери и цветове. Матово бялата повърхност на мебелите е покрита със специален покритие "Supermatt", което предпазва повърхността от появата на пръстови отпечатъци.
 
Колекцията се характеризира с прости и минималистични форми, които придават чар на интериора. Окачените на стената мебели със скрити дръжки са чудесно решение за тези, които искат да създадат минималистичен стил в дома си. Колекцията включва разнообразни окачени мебели: рафтове, шкафове, модули за телевизор. Всички стандартни мебели се доставят с малки, почти невидими крачета. Колекцията NVAL се характеризира и с уникален декор и гладки повърхности.
 
Мебелите от тази колекция могат лесно да бъдат съчетани помежду си, като по този начин се създава уникален интериорен дизайн. Изберете бяло или го комбинирайте с мебели с цвят на дъб, които ще се съчетаят добре в интериора в скандинавски стил. Изберете мебели от цвят "Vintage", ако се стремите към уникалност. Последният цвят изглежда състарен, сякаш покрит със слой ръжда - той е идеален за създаване на индустриален стил. Минимализмът и оригиналността на колекцията NVAL ще зарадват всеки, който обича съвременния интериорен стил.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел