0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVAN

Колекцията NVAN - функционалност и интелигентни решения. Мебелите от тази колекция се предлагат в два цветови варианта, отличаващи се с контрастна комбинация. Те биха помогнали за създаването на скандинавски, модерен или индустриален интериор.
 
Мебелите от колекция NVAN са направени чрез комбиниране на матови повърхности с елементи, имитиращи дървесни шарки. Първата комбинация от бял цвят и дъб “Palazzo” представлява модерен стил, докато втората излъчва индустриална строгост, като комбинира матов сив цвят с имитиращ дърво декор. Експресивните цветове на мебелите са идеални и за всекидневна в скандинавски стил, която обединява елементите на природата и ярките цветове, които правят интериора по-светъл. Силно матовата повърхност на мебелите е със специално покритие “Supermatt”, което предпазва от появата на пръстови отпечатъци. Крачетата на мебелите NVAN също са забележителни, тъй като им осигуряват лекота и фин авангарден стил.
 
Колекцията NVAN включва скринове и шкафове с различна ширина. Мебелите се отличават с голям брой врати, рафтове и чекмеджета, което улеснява поддържането на спретнатост във всекидневната стая. Колекцията включва и модул за телевизор, който е неразделна част от всеки хол. Освен модерния си дизайн, колекцията NVAN има и предимството на механизма за меко затваряне, подчертаващ удобството при използване на отделните мебели.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел