0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVAP

Мебелите с шарки от естествено дърво перфектно олицетворяват интериора в индустриален стил, който се характеризира с комбинация от метални елементи и дървени повърхности. Такива изразителни мебели можете да намерите в колекцията NVAP.
 
Колекцията мебели за всекидневна NVAP ще се съчетае добре с декоративен бетон или естествен камък. Витрините, телевизионните шкафове и скринове в тази колекция имат черни метални крачета, които идеално се съчетават с металните дръжки. Мебелите не само са здрави, но и имат множество рафтове и чекмеджета. Лесно може да изложите на показ вашите сервизи от китайски порцелан и семейни снимки в стилна витрина, и да съхранявате покривки, одеяла или дори дрехи в чекмеджетата.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел