Категории

Колекция мебели Austin J

Колекция от модерни мебели за спалня. Мебелите перфектно въплъщават визията на уютна, удобна и модерна спалня. Колекцията се характеризира с модерни цветове, функционалност на отделните елементи и висококачествени материали, използвани при производството на мебелите. Оригиналната комбинация ще създаде мистериозна атмосфера и ще превърне спалнята във вашето мъничко царство.

Мебелите за спалня са изработени от висококачествени мебелни панели, докато комбинацията от матови и гланцови повърхности създава контрастен, но модерен дует. Гардероби в три различни размера в комбинация с легло, нощно шкафче или скрин от същата колекция ще създадат хармоничен стил в спалнята. Шарката от естествено дърво изглежда особено красива в комбинация с ярки цветове. Лъскавите повърхности на модулите ще придадат на спалнята усещане за блясък и свежест. Избирайки колекцията мебели, ще успеете да създадете модерна и еклектична спалня.

Леглото от тази колекция се предлага с вградено отделение за спално бельо и удобна облегалка за глава, която ще бъде идеална за уютна вечер с книга. Друго предимство на тази колекция мебели за спалня са нощните шкафчета, които ще се съчетаят прекрасно с настолна лампа и ще станат удобно място за книгата, която четете в момента. Стилният скрин ще се съчетае добре с мебелите от тъмно дърво не само в спалнята, но и в хола.

Няма продукти в този раздел