0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVBS

Колекцията ни мебели NVBS ще изненада и най-взискателните любители на минимализма. Всички мебели в колекцията са с изчистени линии и минималистичен дизайн.
 
Тази колекция има строги линии и форми. Лъскавите повърхности на мебелите придават жизненост и лукс на интериора. Можете да изберете мебели от тази колекция в 3 цвята: бял, черен и черен в комбинация със сив. Бялото винаги е на мода и ще донесе хармония във Вашето жилище, докато елегантното черно и сиво ще добавят изтъчен лукс във Вашият дом. Комбинацията от тези цветове и строгите линии са ключова характеристика на тази колекция, която е в крак с днешните тенденции. Модерният дизайн на мебелите е подчертан с хромирани дръжки, които се съчетават перфектно с визията на мебелите и са почти незабележими. Преобладаващите цветове и лъскавите повърхности ще обогатят интериора на Вашият дом. Тази колеция мебели е доказателство, че минимализмът и елегантността са съвместими с качество, което отговаря на Вашите очаквания
Цена

лв.  –  лв.

  • 30лв.
  • 40лв.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.