0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVN

Здравите материали и геометричните фигури са основните характеристики на колекцията мебели NVN. Мебелите от тази колекция са изработени от висококачествено ламинирано ПДЧ, което придава на мебелите фин гланц. Заоблените ъгли придават естетика на мебелите.
 
Отделните модули от колекцията са лесни за съчетаване и адаптиране към помещения с различни размери. Тази колекция се характеризира с дълги и широки рафтове, функционални витрини и просторни чекмеджета и шкафове. Стъклото, рамкирано в черни алуминиеви рамки и използвано за витрините, не само отговаря на тенденциите на съвременния дизайн, но е и здраво и издръжливо. Лъскавите фасади на мебелите ще придадат луксозен вид на стаята, а междувременно скритите дръжки, подчертани с контрастна цветна вложка, ще бъдат наслада за всеки почитател на минимализма. За да придадете на интериора усещане за мистерия, може да се закупи допълнително интегрирано LED осветление.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.