0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVZ

Мебелите от колекцията NVZ ще допринесат за създаването на красиво декорирана и функционална всекидневна, където непреходните тенденции ще бъдат основната й характеристика.
 
Цветовете на мебелите в тази колекция изглеждат много елегантни. Дългите черни дръжки обогатяват колекцията с изключителен чар. Колекцията NVZ включва скринове, витрини и телевизионни шкафове. Тя е идеална за създаване на модерен минималистичен стил. Неостаряващият й декор също е от значение - белите мебели се съчетават както със скандинавския стил, така и с очарователния бляскав интериорен дизайн. От друга страна, ако цените класиката, дъбовите мебели "Grandson" са идеалният избор за вас. Мебелите от колекцията за хол NVZ са изработени от ламинирани дъски, докато лицевите им части са от MDF плоскост, защитена с PVC фолио.
 
Колекцията мебели NVZ ще ви помогне да създадете всекидневна с изключително удобство и функционалност. Отделните модули лесно се съчетават помежду си, а големите размери на мебелите ще ви позволят удобно да съхранявате в тях всички предмети, които желаете. Всеки може да намери нещо подходящо за себе си в тази колекция - създаването на удобна всекидневна никога не е било толкова лесно.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.