0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели PDAK

Когато решавате как ще изглежда интериорът на Вашия дом, трябва да помислите какви цветове, форми и дизайн на мебелите искате - те ще Ви помогнат да създадете желаното настроение у дома. За да създадете неутрален домашен интериор, изберете от меки цветове и мебели с минимално количество детайли. Ако търсите ярки и необикновени мебели за дома си, обърнете внимание на нестандартните форми и наситените цветове. Колекцията PDAK изненадва със забележителните си форми и уютни цветове, срещайки съвременност и неочаквани силуети.
 
Колекцията PDAK е доминирана от детайли в дървен цвят, допълнени от рамка в цвят антрацит. Изключителна черта на колекцията са заоблените ъгли, които подчертават характера на мебелите и придават нестандартна форма. Фасадите в дървен цвят се допълват от дървени шарки, които придават усещане за естественост, като междувременно черният цвят изглежда елегантно и подчертава силуетите. Вграденото LED осветление осигурява повече съвременност, подчертава рафтовете и детайлите на интериора. Мебелите използват механизъм за "Push to open". Благодарение на този механизъм мебелите не изискват дръжки. Можете да отваряте и затваряте вратите на чекмеджета с едно щракване. Тези мебели ще бъдат подходящи за тези, които търсят мебели с изключителен дизайн, съчетан с функционалност.
Цена

лв.  –  лв.

  • 230лв.
  • 4410лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Витрина PDAK1
В: 102 cm | Ш: 160 cm
ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Секция PDAK2
В: 192 cm | ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Комплект за хол PDAK3
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Стенна етажерка PDAK4
В: 20 cm | Ш: 160 cm
ДБ: 20 cm
Продукт в склад на доставчик
ТВ шкаф PDAK5
В: 52 cm | Ш: 160 cm
ДБ: 45 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Витрина PDAK6
В: 122 cm | Ш: 90 cm
ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Витрина PDAK7
В: 192 cm | Ш: 60 cm
ДБ: 40 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик