0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели PEAE

Домашното пространство около Вас е много важно. Там общувате, отпускате се и прекарвате време със семейството си. За да придадете на дома си по-голям комфорт, трябва да изберете подходящите мебели, които да отговорят на Вашите очаквания.
 
В колекцията PEAE преобладават светлите цветови тонове, допълнени от хоризонтални и вертикални елементи от други цветове, което придава на мебелите допълнителен характер и подчертава техните силуети. Изберете от няколко цветови варианта, които се комбинират с гланцирани бели повърхности. Предложената комбинация от черно и бяло дава контрастен дизайн. В нея се открояват строги и ясни линии. Леките дървени детайли изглеждат естествено и уютно, оживявайки интериора. Също така, привличащата вниманието форма на металните крака се съчетава перфектно с преобладаващите линии и осигурява повече съвременност. Изключително добре проектираните дръжки се използват като акцент в колекцията. В нея ще намерите мебели за хола, коридора и офиса. Детайли с цвят на дърво, бели фасади и металните геометрични крака създават модерно усещане на интериора.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел