0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели PEAF

За да донесете уют в дома си, трябва да изберете подходящите мебели, които са не само функционални, но и съобразени с Вашият интериор. Мебелите от колекцията PEAF ще внесат уют и топли цветове във вашия дом. В нея се срещат скандинавският минимализъм и изчистените линии. В тази колекция ще намерите мебели за хола, коридора или офиса. Изберете от комплекти или индивидуални модели и реализирайте идеите за дома си.
 
Колекцията PEAF привлича вниманието със своите топли цветове и приятен дизайн. Детайлите в цвят дърво освежават мебелите и в комбинация с удължените странични панели придават на мебелите оригинален вид. В колекцията ще намерите няколко цветови варианта, които са комбинирани с с бял гланц. Преобладаващите естествени цветове придават усещане за комфорт и подчертават гланцираните повърхности на мебелите. Комбинацията от бяло и бял гланц се откроява визуално от останалите цветове, създавайки впечатление за хармония. Акцентът тук са черните дръжки и дървените крака.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел