0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели PEAG

Мебелите са основният детайл на домашния интериор. За тези, които обичат минимализма и не желаят допълнителни елементи, струва си да помислите за мебели с много модули, където ще можете удобно да съберете вещите си. Интериорът Ви ще изглежда стилен и изчистен.
 
Колекцията мебели PEAG привлича с опростения си дизайн и яркият цвят на повърхностите си. Колекцията предлага няколко цветови варианта, които са комбинирани с гланцирани бели елементи. Комбинацията от черно и бяло се откроява със своята елегантност, докато дървесните цветове придават уютна атмосфера в скандинавски стил. Интериорни детайли и достатъчно свободно пространство за книгите Ви във витрини и етажерки. Мебелите използват модули с различна височина, което придава разнообразие в състава на интериорните детайли и придава на мебелите повече уникалност. Вграденият механизъм за отваряне "Push to open", който не усложнява дизайна с допълнителни детайли. Остава да изберете любимата си цветова комбинация и да създадете интериора на мечтите си.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел