0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели PRAS

Домът е мястото на което винаги е приятно да се върнете. Погрижете се за основния акцент на дома си - мебелите. С тяхна помощ ще създадете желаното настроение и ще Ви помогнат да се насладите още повече на времето прекарано у дома. Жищището Ви може да има много функции: в него почивате, посрещате гости и гледате телевизия със семейството. Може би колекцията PRAS ще Ви вдъхнови да направите промяна у дома?
 
Изключително елегантният мебелен дизайн на колекцията ще привлече погледа Ви. Комбинацията от черни и дъбови цветове "Catania" изглежда луксозна, но в същото време излъчва топлина и уют. Мебелите в дървесен цвят нямат ненужни детайли, а металните кантове създават настроение за модерен дизайн. Линиите и силуетите са изчистени. Закаленото стъкло, използвано във витрините, е термично обработено и механичната му устойчивост е 5-6 пъти по-висока от обикновеното стъкло. Колекцията предлага възможността да добавите LED осветление, което ще Ви помогне да съживите витрините. Дизайнът е завършен от малки детайли и метални крака. Вграденият безшумен механизъм позволява вратите и чекмеджетата да се затварят без допълнителен шум. Механизмът "Push to open" Ви позволява да отваряте врати и чекмеджета само с едно докосване.
Цена

лв.  –  лв.

  • 160лв.
  • 3420лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.