0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели RFD

Оживена всекидневна и креативен офис, където се раждат изключителни проекти - всичко това в една стая. Или детски кът за игри, който се превръща в истинска, удобна спалня през нощта. Това възможно ли е? С RFD легла - абсолютно ДА! Отнема само няколко секунди, за да превърнете всяко домашно пространство в спалня. RFD е легло, скрито в шкаф, давайки ви пространство, което иначе би било заето от традиционно легло или диван, и обикновено това не е най-доброто решение за ежедневен сън. Сгъването на леглото навътре и навън отнема само няколко секунди, което означава, че много бързо можете да превърнете хола си в спалня или спалнята си в офис. Можете да направите всичко това, като същевременно поддържате комфорт през нощта и естетическо пространство през деня, благодарение на модерния дизайн.

RFD леглата са също толкова удобни, колкото и традиционните. Конструкцията на леглото включва вградена окачена метална рамка, за да се осигури правилна опора на матрака. Освен това можете да изберете матрак с дебелина 18 см, ако е необходимо. Важно е да се отбележи, че RFD моделите са адаптирани към матраци със стандартни размери - от 90 до 180 см широки и 200 см дълги.

Безопасността е приоритет за RFD проектите. Ключова характеристика на безопасността е добре обмисленият дизайн на леглото. Друг важен елемент е набор от подходящи фитинги, които могат да се използват за закрепване на леглото към стената. Леглото за стена е снабдено със защитна ключалка, която предпазва от случайно му отваряне. Вграденият пружинен механизъм поема част от тежестта и прави повдигането на леглото по-лесно. Ще можете да подготвите място за сън без усилие - това е една от многото причини, поради които този спестяващ място модул е толкова често избиран за спалните на младите хора и за малките студия.

Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Падащо легло RFD27
140 x 200 cm | В: 217 cm
Ш: 153 cm | Д: 237 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD30
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD32
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD34
Продукт в склад на доставчик
Офис бюро RFD35
В: 72 cm | Ш: 103 cm
ДБ: 57 cm
Избор на цвят
LED осветление RFD28
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD29
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD31
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
LED осветление RFD33
Продукт в склад на доставчик