0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели Sacramento AM

Колекцията от мебели в Скандинавски стил ще зарадва всеки любител на минималистичния дизайн. Преобладаващият цвят на дъб "Navarra" се допълва от бял цвят. Чекмеджетата са декорирани с леки метални дръжки, които се вписват идеално в дизайна на мебелите. Всички предложения в колекцията са покрити с безцветен материал, който ги предпазва от леки надрасквания. Чекмеджетата и вратите са с безшумен механизъм за затваряне, специален с това, че не позволява бързото им затваряне. Краищата на мебелите са покрити с пластмаса, което ги прави устойчиви на повреди, причинени от ежедневна употреба. Функционалността и удобството са неразделна характеристика на колекцията, произведена в Германия. Създайте Скандинавска атмосфера с помощта на предложенията от колекцията.

Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел