0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели Sacramento A

Тази колекция мебели въплъщава Скандинавския стил. Белият цвят придава елегантност, а цветът дъб "San Remo" ѝ придава непринуденост. Мебелите в колекцията са допълнени от безшумен механизъм за затваряне, който предпазва чекмеджетата и вратите от бързо затваряне. Продуктите се отличават със своите матови повърхности. Благодарение на тази функция по повърхността не се виждат отпечатъци от пръсти и са по-лесни за поддръжка. Матовата повърхност изглежда гладка и перфектно подчертава изключителния им дизайн. Колекцията се допълва от дървени дръжки и крака. Функционалността и удобството са неразделна характеристика на колекцията, която е произведена в Германия. С тези предложения можете да създадете уютно работно място у дома или в офиса.

Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел