Категории

Колекция кухня Burke

Когато обзавеждате кухня е важно да имате предвид, че това пространство трябва да е функционално, но в същото време да изглежда добре. За да направите кухнята още по-приятна, изберете правилния модел мебели. Колекцията включва разнообразие от долни и стенни шкафове. Ще откриете предложения за ъглови шкафове за мивка, както и шкафове за вграждане на печка. Създайте своя собствена кухня или изберете от няколко стандартни комплекта.

  • Корпусът е изработен от 16 мм ПДЧ ламинирано с PVC покритие.
  • Височината на вградените шкафове с плот е 85,5 см.Дълбочината на плота е 54 см. Дълбочината на шкафовете е по-малка от плота, така че той е леко изпъкнал отпред (около 3 см). В края на шкафовете, до стената, има пролука за кухненските тръби. Погледнато отгоре, тази празнина не се вижда, тъй като плотът е близо до стената. Шкафовете се поставят върху корпуса. Цокълът покрива лицевата част (фасада) на шкафовете, страните са покрити с корпус.
  • Цокълът е отделен за всеки шкаф и се включва стандартно в шкафовете.
  • В цената са включени отделни работни плотове за всеки шкаф, с изключение на шкафа за мивка и шкафа за вграждане на печка.
  • Пластмасовите дръжки в сребрист цвят са включени.
Няма продукти в този раздел