Категории

Матрак Boston 132

Код на продукта: 47921
716 лв.
или ~ 12 x 69.81 лв. с Уникредит

На вноски

Например сключване на кредит от 300 лева, ако договорът е сключен за 12 месеца, без първоначален депозит, годишна лихва - 16%, договорна такса - 3%, месечна такса за администриране - 0%, обща годишна лихва по потребителския кредит - 23,98%, месечна вноска – 28,01 лева обща платена сума - 336,13 лева. В зависимост от продължителността на договора, Вашата кредитоспособност и оценката на риска, могат Ви бъдат предложени други условия за финансиране.
Доставка в цяла България със среден срок ~ 9 р.д
+
Безплатна доставка

Безплатна доставка

Безплатна доставка на мебели в цяла България. Доставяме със специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.
365 дни гаранция за връщане*

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Плащане при доставка

Плащане при доставка*

Може да платите с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Не се изисква аванс или предплащане.

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Гаранция за добра цена

Гаранция за добра цена*

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.
1 поръчка = 1 дърво

1 comandă = 1 copac

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Размери и характеристика

Категория:
Височина:
220 mm
Широчина:
1200 mm
Дължина:
2000 mm
Тегло:
28 kg
Среден срок на доставка:
9 работни дни
Цена за доставка:
Безплатна доставка
Гаранция:
2 години
Вносител:
"Мебели24" ЕООД
Тип матрак:
  • С пружина (multipocket)
Калъф за матрак:
  • Сменяем
  • Противогъбично
  • Пере се
Матраци Свойства:
  • Кокосов слой
  • 7 анатомични зони
  • Полиуретанова пяна
  • Двоен
Твърдост на матрака:
  • Твърд
Произход:
Европейски съюз
Код на продукта:
47921

Допълнителна информация

"Multipocket" пружини
Полиуретанова пяна
Кокосови влакна
Седем зони на опора
Ортопедичен
Твърд матрак (H4)
Анти-гъбичен
Свалящ се калъф
Калъфът се пере на 60° C
Двулицев
Препоръчва се матракът да се завърта на всеки 2-3 месеца
Препоръчва се да се използва ламелна подматрачна рамка за този матрак
Произведено в Европейския Съюз

"Multipocket" пружини

Матраците с пружини "Multipocket" имат много по-голям брой пружини от обикновените матраци "Pocket". Всяка пружина е увита в отделна торба, така че не цялата повърхност на матрака реагира на движение. Пружината се свива само там, където усеща телесното тегло. На такъв матрак спящите могат да се наместват свободно, без да движат цялата повърхност на матрака. Поради по-големия брой пружини и по-удобната опора за гръбначния стълб, тялото се отпуска по-добре.
Прочетете повече

Полиуретанова пяна

Полиуретанът или обикновено познат като пяна е изключително лек материал, който равномерно разпределя телесното тегло и помага да се поддържа гръбнака в правилната позиция. Тези матраци нямат висока въздухопропускливост, поради което се препоръчва да обръщате матрака възможно най-често, за да запази първоначалните си свойства възможно най-дълго.
Прочетете повече

Кокосови влакна

Естественият кокосов слой в матраците има изключителна въздухопропускливост. Той не натрупва влага, така че спането на такъв матрак ще Ви накара да се чувствате комфортно дори в горещите дни. Кокосовите влакна, които придават твърдост на матрака, гарантират здрава опора за гръбначния стълб. Поради тази причина тези матраци се препоръчват за бебета и хора, които имат болки в гърба. Кокосовият слой има антибактериални свойства и не натрупва прахови акари.
Прочетете повече

Седем зони на опора

Основата на матрака е проектирана да разпределя равномерно телесното тегло и да му позволи да се отпусне напълно. За подчертаване на зоните на твърдост се използват два различни пълнителя за мекота. Матрачните зони с най-голям натиск като раменете, задните части и прасците са по-меки. А зоните близо до главата, талията, бедрата и стъпалата са по-твърди. Това разпределение позволява да се поддържа правилната позиция на гръбначния стълб и да се увеличи мускулната релаксация.
Прочетете повече

Ортопедичен

Ортопедичният матрак се адаптира перфектно към формите на тялото и осигурява правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Много от тези видове матраци са твърди, което ги прави чудесни за хора с болки в гърба. Матракът е проектиран да разпределя равномерно телесното тегло и да предотвратява образуването на точки на натиск във врата, гърба и бедрата.
Прочетете повече

Двулицев

Този тип матраци е по-добър в сравнение с обикновените матраци, тъй като може да се използва и от двете страни. Обикновено двулицевите матраци се разделят на две групи: с еднаква и различна твърдост. Тези, които са с еднаква имат идентична твърдост от двете страни. При моделите с различна твърдост, тя се различава и от двете страни. Това означава, че един матрак има два вида твърдост. Препоръчително е да обръщате и използвате двете страни на матрака на всеки няколко месеца.
Прочетете повече

Грижа за матрака

За да удължите живота на вашия матрак е нужно да знаете няколко основни неща за това как да се грижите правилно за него. Какви действия могат да помогнат за поддържане на оригиналната форма на матрака?


• Препоръчително е да обръщате матрака на всеки 2-3 месеца.

• Препоръчително е да използвате ламели с разстояние не повече от 3 см.


Важно е да се отбележи, че вдлъбнатините от лежане в матрака (около 2 см) не се считат за фабричен дефект.

Прочетете повече

Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Прочетете повече

OБРАТНА ВРЪЗКА

Въпроси и отговори

Свързани продукти

Матрак Boston 131
В: 22 cm, Ш: 120 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 9 р.д
Матрак Cleveland 154
В: 12 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 22 р.д
Матрак Dayton 125
В: 20 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 14 р.д
Матрак Dayton 122
В: 16 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 14 р.д
Матрак Cleveland 109
В: 19 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 22 р.д
Матрак Boston 338
В: 28 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 9 р.д
Матрак Boston 129
В: 19 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 9 р.д
Матрак Cleveland 144
В: 22 cm, Ш: 160 cm, Д: 200 cm
Среден срок на доставка 22 р.д