0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Матрак Elgin 102

Препоръчва се
+
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Колекция:
Височина:
90 mm
Широчина:
800 mm
Дължина:
1200 mm
Размери:
90 x 800 x 520
Среден срок на доставка:
9 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Тип матрак:
  • Полиуретанова пяна
Калъф за матрак:
  • Сменяем
  • Антиалергичен
  • Пере се
Матраци Свойства:
  • Кокосов слой
  • Високоеластичен материал
  • Двоен
  • Дишащ
Избор на цвят:
  • Не
Произход:
Европа
Марка:
Klups
Код на продукта:
57496

Допълнителна информация

Полиуретанова пяна
Кокосови влакна
Вискоеластична пяна
Свалящ се калъф
Калъфът се пере на 60° C
Двулицев
Дишащ
Антиалергичен
Препоръчва се матракът да се завърта на всеки 2-3 месеца
Препоръчва се да се използва ламелна подматрачна рамка за този матрак

Полиуретанова пяна

Полиуретанът или обикновено познат като пяна е изключително лек материал, който равномерно разпределя телесното тегло и помага да се поддържа гръбнака в правилната позиция. Тези матраци нямат висока въздухопропускливост, поради което се препоръчва да обръщате матрака възможно най-често, за да запази първоначалните си свойства възможно най-дълго.

Кокосови влакна

Естественият кокосов слой в матраците има изключителна въздухопропускливост. Той не натрупва влага, така че спането на такъв матрак ще Ви накара да се чувствате комфортно дори в горещите дни. Кокосовите влакна, които придават твърдост на матрака, гарантират здрава опора за гръбначния стълб. Поради тази причина тези матраци се препоръчват за бебета и хора, които имат болки в гърба. Кокосовият слой има антибактериални свойства и не натрупва прахови акари.

Вискоеластична пяна

Вискоеластичният пълнеж е пяна, която реагира на телесното тегло и температура. Зоните с най-голямо налягане на матрака се адаптират по-лесно към позицията за сън. Това позволява на тялото да се отпусне максимално без дискомфорт поради неудобната позиция. Плътната повърхност на матрака е по-малко дишаща. Поради тази причина е препоръчително тези матраци да се проветряват по-често. Не се препоръчват и за хора с по-високи телесни температури.

Двулицев

Този тип матраци е по-добър в сравнение с обикновените матраци, тъй като може да се използва и от двете страни. Обикновено двулицевите матраци се разделят на две групи: с еднаква и различна твърдост. Тези, които са с еднаква имат идентична твърдост от двете страни. При моделите с различна твърдост, тя се различава и от двете страни. Това означава, че един матрак има два вида твърдост. Препоръчително е да обръщате и използвате двете страни на матрака на всеки няколко месеца.

Грижа за матрака

За да удължите живота на вашия матрак е нужно да знаете няколко основни неща за това как да се грижите правилно за него.

Важно е да се отбележи, че вдлъбнатините от лежане в матрака (около 2 см) не се считат за фабричен дефект.

Какви действия могат да помогнат за поддържане на оригиналната форма на матрака?


• Препоръчително е да обръщате матрака на всеки 2-3 месеца.

• Препоръчително е да използвате ламели с разстояние не повече от 3 см.


Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Само по- малко от половината от всички стоки са с отметка "препоръчан" и ние постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Oбратна връзка Oбратна връзка