Категории

Информация за доставка

Безплатна доставка

Всички поръчки на стойност над 500 лв. се доставят безплатно до дома Ви в цяла България (до място, където може да се стигне с товарен бус). Цената за доставка при поръчка на стойност до 500 лв. е 25лв. Срещу допълнително заплащане нашият екип може да пренесе мебелите до Вашия дом.

Специализиран транспорт

Доставяме всички поръчки в цяла България със специализиран транспорт - пазим и се грижим за пратките и носим отговорност за мебелите до предаването им на Вашия адрес.

Доставка в удобно време

Стараем се да организираме часовете за доставка, така че поръчката да стигне до дома Ви, в удобно за Вас време. Един ден преди доставката на мебелите ще се свържем с Вас, за да уточним ориентировъчен времеви интервал. В деня на доставка, нашият доставчик ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за пристигането си.

Плащане при получаване на стоката

При поръчка не се изисква предплащане или капаро. Може да заплатите стойността на поръчката в брой или с банкова карта по време на доставката.

Период на доставка

В описанието на продукта обикновено е посочен приблизителен срок за доставка, който се изчислява от деня на потвърждаване на поръчката. След като поръчката бъде потвърдена и изпълнението й започне, ние ще Ви информираме за това чрез телефонно обаждане, имейл и SMS съобщение. Можете също така да следите статуса на вашата поръчка тук.

Монтаж на мебели

Информация

Мебелите обикновено се доставят разглобени, в кашони, но инструкциите и крепежните елементи за монтаж са включени в пакетите.

При нужда от монтажна услуга можем да Ви препоръчваме някой от нашите външни партньори, с които работим в някои региони на България.

Цените на монтажните услуги зависят от всяка отделна ситуация и се определят и обявяват от фирмата, извършваща услугата.

Контакти

София град, София област
Ди Ен Ди Монтажи ЕООД
+359 87 636 3877

София град и София област
Проект Системс ЕООД
+359 88 729 6311

Бургас и област Бургас
Ко и Са Монтажи
+359 87 983 1841

Често задавани въпроси

Възможно ли е да проследя статуса на моята поръчка?

Да, можете да проследите поръчката си, след като тя бъде потвърдена. За целта въведете номера на поръчката, имейл адрес или Вашия телефонен номер, които сте посочили във формата за поръчка. Можете да го направите тук.

Ще се свържете ли с мен преди доставката на мебелите?

Да, ще се свържем с Вас един ден преди доставката на мебелите, за да уговорим подходящо време. В деня на доставка на поръчката, 30 минути преди пристигане на Вашия адрес, шофьорът ще се свърже с Вас на посочения в поръчката телефон.

На какво да обърнем внимание след получаване на мебелите?

При доставка проверете дали пакетите не са повредени. Ако забележите нещо, споменете го на документа, който подписвате за доставка. По-късно, при внимателно разопаковане на стоките, ако забележите щети или несъответствия, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на телефон +359 89 670 9455.

Шофьорът ще пренесе ли мебелите до моето жилище или офис?

Шофьорът ще пренесе мебелите, ако предварително сте поръчали услугата “Доставка и внасяне в обекта”. Можете да я заявите в момента на подаване на поръчката или по всяко време преди деня на доставка на мебелите, като се свържете с нас на имейл [email protected]i.bg или като ни се обадите на телефон +359 89 670 9455.

Ами ако искам да върна мебелите?

Ако желаете да върнете мебелите, моля свържете се с нас на имейл [email protected], на телефон +359 89 670 9455 или като попълните формата за връщане, която можете да намерите тук. Важно е мебелите да не са сглобявани, без повреди и следи от монтаж, както и да се намират в оригиналната си опаковка. Ние ще вземем върнатите мебели до 14 дни след като сте ни информирали за Вашето намерение. Ще върнем парите за поръчката Ви по банков път до няколко дни след получаване на мебелите обратно (повече информация тук).