Категории

Информация за доставка

Безплатна доставка

Всички поръчки се доставят безплатно до Ваш адрес в цяла България (до място, където може да се стигне с товарен бус). Срещу допълнително заплащане нашият екип може да пренесе мебелите до Вашия дом.

Специализиран транспорт

Доставяме всички поръчки в цяла България със специализиран транспорт - пазим и се грижим за пратките и носим отговорност за мебелите до предаването им на Вашия адрес.

Доставка в удобно време

Стараем се да организираме часовите интервали за доставка, така че поръчката да стигне до дома Ви, в удобно за Вас време. Един ден преди доставката на мебелите ще се свържем с Вас, за да уточним ориентировъчен времеви интервал. В деня на доставка, нашият доставчик ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за пристигането си.

Плащане при получаване на стоката

При поръчка не се изисква предплащане или капаро. Може да заплатите стойността на поръчката в брой или с банкова карта по време на доставката.

Период на доставка

В описанието на продукта е посочен приблизителен срок за доставка, който се изчислява от следващия ден след потвърждаване на поръчката. След като поръчката бъде потвърдена и изпълнението й започне, ние ще Ви информираме за това чрез телефонно обаждане, имейл и SMS съобщение. Можете също така да следите статуса на Вашата поръчка тук.

Монтаж на мебели

Информация

Мебелите обикновено се доставят разглобени, в кашони, придружени със схема и крепежните елементи за монтаж в пакетите.

При нужда от монтажна услуга можем да Ви препоръчваме някой от нашите външни партньори, с които работим в някои региони на България.

Цените на монтажните услуги зависят от всяка отделна ситуация и се определят и обявяват от фирмата, извършваща услугата.

Контакти

София град, София област
Ди Ен Ди Монтажи ЕООД
+359 87 636 3877

София град и София област
Проект Системс ЕООД
+359 88 729 6311

С възможност за обслужване в цялата странa
Адел Монтажи ЕООД
+359 89 790 7210
+359 89 692 8281

С възможност за обслужване в цялата странa
БИК ШОПС 2 ЕООД
+359 88 940 8966

Бургас и област Бургас
Ко и Са Монтажи
+359 87 983 1841