Безплатна доставка

Всички поръчки в България се доставят безплатно със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане

Ако не сте 100% удовлетворени от продукта си, можете да го върнете в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

Доставка

Ние предлагаме на нашите клиенти богат каталог от мебели. Средният срок на доставка на различните артикули е посочен в описанието им. Обикновено мебелите могат да бъдат доставени на клиентите в удобно за тях време.

  • Всички поръчки се доставят безплатно в цялата страна до Вашия адрес (до най-близкото мястото, където може да стигнете нашия бус).
  • Ние доставяме само с наш собствен специализиран транспорт - съхраняваме и се грижим за опаковките, отговаряме за мебелите, докато те безопасно достигнат до дома Ви.
  • При допълнително заплащане, доставчикът може да внесе мебелите в жилището или офиса Ви (ако е това е възможно).
  • Мебели обикновено се доставят в плоски опаковки. Инструкциите за монтаж са се намират в пакетите.
Един ден преди доставката ще се свържем с Вас, за да потвърдите часовия интервал.

В описанието на стоките обикновено е посочен и приблизителния срок на доставка, който започва да тече от деня на потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител. Срокът не е точно определен и може да варира. Ще Ви уведомим по електронна поща или чрез SMS съобщение за одобрената и подадена за изпълнение поръчка. Можете да проследявате поръчките си тук.

Преди да приемте и потвърдите поръчката си за доставена, моля направете внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете във фактурата. Ако сте забелязали вредите или липсващи части след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на info@mebeli.bg или ни се обадете на +359 89 670 9455.

В случай, че искате да платите в брой, бъдете сигурни, че предварително сте приготвили точната сума.

При интерес има възможност за доставка на поръчка в чужбина. За да получите повече информация, моля да ни пишете на info@mebeli.bg споменавайки адреса за доставка и продуктите, които сте избрали.