0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Доставка

Ние предлагаме на нашите клиенти богат каталог от мебели. Средният срок на доставка на различните артикули е посочен в описанието им. Обикновено мебелите могат да бъдат доставени на клиентите в удобно за тях време.

  • Всички поръчки над 500лв. се доставят безплатно в цялата страна до Вашия адрес (до най-близкото мястото, където може да стигне нашия бус).
  • Доставката на поръчки до 500лв. е на стойност 25лв.
  • Ние доставяме само с наш собствен специализиран транспорт - съхраняваме и се грижим за опаковките, отговаряме за мебелите, докато те безопасно достигнат до дома Ви.
  • При допълнително заплащане (30лв за първи/партерен и втори етаж + 10лв за всеки следващ) доставчикът може да внесе мебелите в жилището или офиса Ви (ако е това е възможно).
  • Мебели обикновено се доставят в плоски опаковки. Инструкциите за монтаж се намират в пакетите.

Един ден преди доставката ще се свържем с Вас, за да потвърдите часовия интервал.

В описанието на стоките обикновено е посочен и приблизителния срок на доставка, който започва да тече от деня на потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител. Срокът не е точно определен и може да варира. Ще Ви уведомим по електронна поща или чрез SMS съобщение за одобрената и подадена за изпълнение поръчка. Можете да проследявате поръчките си тук.

Преди да приемте и потвърдите поръчката си за доставена, моля направете внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете във фактурата. Ако сте забелязали вредите или липсващи части след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на [email protected] или ни се обадете на +359 89 670 9455.

В случай, че искате да платите в брой, бъдете сигурни, че предварително сте приготвили точната сума.

При интерес има възможност за доставка на поръчка в чужбина. За да получите повече информация, моля да ни пишете на [email protected] споменавайки адреса за доставка и продуктите, които сте избрали.
 

Услуга за сглобяване на мебели

Ако имате нужда, можем да Ви препоръчаме нашите партньори, които извършват сглобяване на мебели в различни райони на България. Цените на услугите за сглобяване зависят от продукта и се определят от самите фирми извършващи услугата.

  • За София-град и София -област: Ди Ен Ди Монтажи ЕООД тел. 0876 36 38 77;
  • За София-град и София -област: ВКА ИНДЪСТРИС ЕООД тел. 0898656031, [email protected];
  • За област София -град: Проект Системс ЕООД тел. 0887 296 311.

Доставка в чужбина

При поискване можем да доставим мебелите до Литва, Латвия, Естония, Унгария, Хърватия, Словения, Румъния, Гърция, Италия, Испания, Франция или Португалия. Ние не доставяме стоките в други страни от Европейския съюз, но ако е необходимо, бихме могли да помогнем за организирането на транспорт. Пишете ни по имейл какви мебели сте избрали и на какъв адрес трябва да бъдат доставени, за да Ви съдействаме.