Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане

Ако не сте 100% удовлетворени от продукта си, можете да го върнете в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100 000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Доставка

Ние предлагаме на нашите клиенти богат каталог от мебели. Средният срок на доставка на различните артикули е посочен в описанието им. Обикновено мебелите могат да бъдат доставени на клиентите в удобно за тях време.

  • Всички поръчки над 500лв. се доставят безплатно в цялата страна до Вашия адрес (до най-близкото мястото, където може да стигнете нашия бус).
  • Доставката на поръчки до 500лв. е на стойност 25лв.
  • Ние доставяме само с наш собствен специализиран транспорт - съхраняваме и се грижим за опаковките, отговаряме за мебелите, докато те безопасно достигнат до дома Ви.
  • При допълнително заплащане, доставчикът може да внесе мебелите в жилището или офиса Ви (ако е това е възможно).
  • Мебели обикновено се доставят в плоски опаковки. Инструкциите за монтаж се намират в пакетите.
Един ден преди доставката ще се свържем с Вас, за да потвърдите часовия интервал.

В описанието на стоките обикновено е посочен и приблизителния срок на доставка, който започва да тече от деня на потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител. Срокът не е точно определен и може да варира. Ще Ви уведомим по електронна поща или чрез SMS съобщение за одобрената и подадена за изпълнение поръчка. Можете да проследявате поръчките си тук.

Преди да приемте и потвърдите поръчката си за доставена, моля направете внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете във фактурата. Ако сте забелязали вредите или липсващи части след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на info@mebeli.bg или ни се обадете на +359 89 670 9455.

В случай, че искате да платите в брой, бъдете сигурни, че предварително сте приготвили точната сума.

При интерес има възможност за доставка на поръчка в чужбина. За да получите повече информация, моля да ни пишете на info@mebeli.bg споменавайки адреса за доставка и продуктите, които сте избрали.
 

Вашето здраве е наш приоритет - относно COVID-19

Уважаем клиенти,

Във връзка със заповедта на здравния министър относно въвеждането на противоепидемични мерки в страната, Ви уведомяваме, че сме предприели предписаните предпазни методи и продължаваме да изпълняваме достатвките на поръчки, направени през нашия онлайн магазин.

Нашите доставчици дезинфекцират ръцете и работното си място преди и след всяка доставка и вършат работата си с ръкавици.

Освен това, когато е възможно, молим нашите клиенти да заплащат поръчаните мебели с банков превод и да приемат доставката на открито, с цел минимален контакт.

Нашите офис служители ще работят от дома си до промяна на обстановката в страната. Достъпни сме по телефон, имейл или социални медии.

Mebeli.bg осигурява обслужване на клиентите според най-добрите си възможности, в зависимост от ситуацията и нейните промени.

Следим ситуацията и се стараем да използваме всички превантивни мерки. Бъдете здрави!