Категории

Доставка

Ние предлагаме на нашите клиенти богат каталог от мебели. Средният срок на доставка на различните артикули е посочен в описанието им. Обикновено мебелите могат да бъдат доставени на клиентите в удобно за тях време.

  • Всички поръчки над 500лв. се доставят безплатно в цялата страна до Вашия адрес (до най-близкото мястото, където може да стигне нашия бус).
  • Доставката на поръчки до 500лв. е на стойност 25лв.
  • Ние доставяме само с наш собствен специализиран транспорт - съхраняваме и се грижим за опаковките, отговаряме за мебелите, докато те безопасно достигнат до дома Ви.
  • При допълнително заплащане (30лв за първи/партерен и втори етаж + 10лв за всеки следващ) доставчикът може да внесе мебелите в жилището или офиса Ви (ако е това е възможно).
  • Мебели обикновено се доставят в плоски опаковки. Инструкциите за монтаж се намират в пакетите.

Един ден преди доставката ще се свържем с Вас, за да потвърдите часовия интервал.

В описанието на стоките обикновено е посочен и приблизителния срок на доставка, който започва да тече от деня на потвърждаване на поръчката по телефона от наш служител. Срокът не е точно определен и може да варира. Ще Ви уведомим по електронна поща или чрез SMS съобщение за одобрената и подадена за изпълнение поръчка. Можете да проследявате поръчките си тук.

Преди да приемте и потвърдите поръчката си за доставена, моля направете внимателна проверка за евентуални външни повреди или липсващи части и ги отбележете във фактурата. Ако сте забелязали вредите или липсващи части след като сте подписали, че сте приели стоката, моля свържете се с нас на [email protected] или ни се обадете на +359 89 670 9455.

В случай, че искате да платите в брой, бъдете сигурни, че предварително сте приготвили точната сума.

При интерес има възможност за доставка на поръчка в чужбина. За да получите повече информация, моля да ни пишете на [email protected] споменавайки адреса за доставка и продуктите, които сте избрали.

Услуга за сглобяване на мебели

Ако имате нужда, можем да Ви препоръчаме нашите партньори, които извършват сглобяване на мебели в различни райони на България. Цените на услугите за сглобяване зависят от продукта и се определят от самите фирми извършващи услугата.

  • - За София-град и София -област: Ди Ен Ди Монтажи ЕООД тел. 0876 36 38 77;
  • - За София-град и София -област: ВКА ИНДЪСТРИС ЕООД тел. 0898656031, [email protected];
  • - За област София -град: Проект Системс ЕООД тел. 0887 296 311.

Доставка в чужбина

Доставката е възможна във всички страни, в които имаме онлайн магазини, като направите поръчка в онлайн магазина на съответната държава - Литва, Латвия, Естония, Унгария, Хърватия, Словения, Румъния, Гърция, Италия, Испания, Франция, Португалия или Австрия. Ние не доставяме продуктите до други страни от Европейския съюз, но при необходимост можем да помогнем с организирането на транспорта. Изпратете ни имейл какви мебели сте избрали и на кой адрес трябва да бъдат доставени.