Категории

Съдържание на количка

0

Количката е празна

  • Здравей!

  • Любими

Нашата история

Всеки ден мислим не само за мебелите, но и за нашите клиенти. Разбираме, че се грижим за комфорта в домовете им, затова най-важното за нас е нашите клиенти да са доволни.

Този подход вече ни доведе до победи. Днес работим в 15 европейски страни, като всяка година разширяваме списъка им и нямаме намерение да спираме.

Също така знаем, че клиентите ще бъдат доволни само когато служителите са доволни. Затова споделяме успеха си с тях и предоставяме възможности за себереализация. Всички мениджъри са започнали кариерата си, работейки директно с клиентите или в процесите свързани с логистиката. Не са затворени само в офисите ни, познават ежедневните процеси и нуждите на клиентите. С примера си те ни напомнят всеки ден, че усилията се отплащат. Енергията, упоритостта и отдадеността на служителите водят до директен скок в развитието - независимо от възрастта или образованието.

Помагаме на останалите и като подкрепяме тези, които имат нужда от помощ – деца, възрастни хора и семейства, живеещи в бедност. Стараем се да направим света по-добро място: за всяка мебел, закупена от нашите клиенти, ние засаждаме дърво, направили сме го вече повече от милион пъти.

Нашият екип

Екип Обслужване на клиенти

Знаем, че нашата цел са доволни клиенти. Това е най-добрата ни инвестиция.

По-важното е, че услугата не приключва със закупуването на мебели, а продължава, когато клиентите имат нужда от помощ или се върнат отново в нашия онлайн магазин.

Разбираме, че предлаганите от нас продукти са важна покупка в живота на нашите клиенти. За някои това е първият собствен диван, за други е дългоочаквано обновяване на дома. Ето защо се радваме да помогнем и не пестим времето, което прекарваме с нашите клиенти.

Екип Логистика

Разполагаме със собствен транспорт и доставяме в цяла България. Доставката на мебели е специфична, така че, за да осигурим страхотно клиентско изживяване, ние я правим сами.

Нашата работа е да гарантираме, че мебелите ще достигнат до Вашия дом възможно най-бързо и безопасно. Ние сме директна връзка от край до край с нашите клиенти, така че обръщаме голямо внимание на детайлите и способността за бързо преориентиране в силно динамична среда.