0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

1 поръчка = 1 дърво

НИЕ ВЯРВАМЕ В СИЛАТА НА ЗАСАЖДАНЕТО НА ДЪРВЕТА!

Когато купувате от Mebeli.bg, ние засаждаме дърво за всяка доставена поръчка.
Тези дървета помагат за възстановяването на околната среда, намаляват влиянието на климатичните промени и създават по-зелена Земя за бъдещите поколения.
В развиващите се страни това дава възможност на хората да отглеждат собствена храна и да изграждат устойчиви доходи за семействата си.

В допълнение са разработени и няколко обещаващи агролесовъдни практики, ориентирани към климата, за подобряване на добивите на културите и за съживяване на състоянието на почвата, ефективността на използване на водата и съхранението на въглерод.
Програмата за засаждане на горски плантации, която ние подкрепяме, помага за обучението на земеделските стопани в развиващите се страни за това да изграждат продуктивни и устойчиви култури и ферми.

Засаждаме дърво за всяка поръчка, което позволява на селските общности да се развиват, дава възможност на местните хора да възстановяват природата си, да отглеждат сами своята прехрана и да изграждат устойчив доход и бъдеще за себе си, семействата си и своите общности.

Засаждайки специфични видове бързорастящи дървета, овощни дървета, видове за добив на твърда дървесина и хранителни култури по систематичен начин за период от четири години, семействата могат да променят живота си в позитивна посока завинаги. Участниците в програмата засаждат хиляди дървета, които осигуряват на семействата устойчиви хранителни източници, храна за добитък, продукти за продажба, дърва за горене и увеличават годишния им доход.
 


Повече информация в