Категории

Oбратна връзка

 
Много точна и коректна доставка, напълно съответстваща на предварително обявения срок за доставка.
Това е поредна моя поръчка, нямам забележка. Всеки артикул, който ми е доставен ми служи вярно, което говори за качеството. Корекност - нямам никакви забележки. Доставката винаги е с срок. Може да се уговори ден и часови диапазон, което е чудесно.
Коректни и точни, благодаря!
Страхотно отношение към клиента, качествени мебели, всичко е на ниво!
Много съм доволна, че избрах mebeli.bg Точни и коректни! Моделът диван и цветът, отговаря напълно със снимката в сайта.Удобен ,практичен,с много приятна на допир, дамаска.Препоръчвам , пазаруване,от mebeli.bg
Бърза доставка. Изключително съм доволна от персонала при доставката. Продукта,който поръчах е качествен и изглежда страхотно. Благодаря. Ще се възползвам отново от онлайн магазина ви.
Малко по-бърза доставка и бих ви дала 10/10
За пореден път си поръчвам от този сайт и съм изключително доволна от стоката, която получавам...красиви дизайни, материя и качество на мебелите.А обслужването е много внимателно и детайлно. Благодаря, че ви има!
Много бързо и качествено обслужване.Благодаря.
Страхотен коректен компетентен и учтив персонал Тези които доставиха на бяха много интелигенти, учтиви и точни и очевидно с опит
Страхотни сте! Продължавайте в същия дух! :)
Номер едни сте!
Висок клас мебели и високо качество на обслужване - винаги мили, точни и услужливи- и по телефона и при доставката! Страхотни сте!
Възхитени съм от фирма mebeli.bg, нивото Ви на обслужване е ЕВРОПЕЙСКО.Както винаги момчетата,който доставят поръчките ми са изключителни професионалисти.Бъдете здрави и продължавайте да ни радвате занапред. Благодаря, че Ви има!
Желая Ви здраве и благополучие!
Инструкциите на шкафа, който поръчахме, бяха неразбираеми за нас, но с малко усилия се справихме. Качеството на мебела не е най- доброто, но задоволително. Не бих се дърпала от това да си поръчам пак от Вашия сайт, което лично за мен е рядкост. Благодаря за коректността!
Отлично обслужване.Всеки детайл от шкафа беше маркиран което улесни много зглобяването.Също така много подробна и грамотна схема за зглобяване.Напълно удовлетворен.
Ползвал съм и друг път вашите услуги.Много съм доволен.Благодаря!
Рядко срещано професионално отношение и коректност!
Обслужването на целия екип беше изключително любезно и професионално. Ще пазарувам с удоволствие и в бъдеще!
Изключително лоялни търговци. Ще пазарувам от този сайт.
Страхотни ! Коректни и точни !
Отлично обслужване, коректна доставка, перфектно опаковани мебели. Със сигурност ще поръчам отново!
Бързи и коректни
Имах затруднения при сглобяването,не всеки е професионален мебелист ,би било добре плоскостите да са обозначени с букви ,така както е на схемата,за да не се лута човек,или поне с конкретен размер,иначе всичко друго си беше на ниво.Пожелавам здраве и весели празници!
1 2 ... 58