0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Oбратна връзка

Страхотна спалня, точно като на снимките,качеството е на доста високо ниво. Ще пазарувам отново от сайта.
Много компетентни, бързи и любезни!
Шкафът, който поръчах е с чудесно качество. Опакован е много добре. Придружен е с подробна инструкция за сглобяване, както и всички нужни сглобки, включително шестограмен ключ. Доставката беше в по-кратък срок от обявеното.
Много сме доволни от обслужванито, а за качеството на продуктите все още нямаме мнение, понеже още не сме ги ползвали. Благодаря!
Благодаря за отличното обслужване!
Прекрасно обслужване от кол центъра до доставката. Препоръчвам!
Поръчахме ъглов диван и за онлайн поръчка на мебел ,която не сме виждали на живо, останахме удовлетворени от избора си. Описанието на артикула отговаря на 100%.
Коректни, бързи! Отлично качество!
Перфектни стe!
Отлично обслужване!