Категории

Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Здравей!

Съдържание на количка

0

Количката е празна

 • Здравей!

 • Любими

  Oбратна връзка

   
  Изключително мили и професионални доставчици! Рядко добро обслужване!
  Всичко беше прекрасно, отново бих пазарувал от вашия магазин и бих ви препоръчал на приятели
  Безупречна доставка
  Страхотни сте, както винаги!
  Доволна съм,ще ви препоръчам на мой близки и познати!
  Благодарен съм на екипа ви, че бе така любезен да задържи пратката ми в склад докато успея да бъда на място за да я получа и, че ми съдействаше, когато на няколко пъти промених датата на доставката.
  Много съм доволна от обслужването. Стоките ви са качествени и са точно като на снимките. Определено ще повторя пак и ще ви препоръчвам на познати и приятели.
  Бяхте супер любезни, отзивчиви и коректни!
  Бюрото е много елегантно и удобно. Отлично съотношение качество-цена.
  Благодаря Ви много страхотни сте!
  Всичко беше според очакванията. Браво!
  Благодаря Ви, поръчката ми пристигна много по-бързо от прогнозираните срокове - за около 7-8 работни дни, место за 26. Качеството на спалнята, която поръчах, също е много добро, точно като на снимките е. Пиша този отзив, защото имах опасения да си поръчам спалнята от онлайн магазин без да съм я видяла наживо, но не съжалявам! Дано е от полза на останалите потребители.
  Поръчката беше изпълнена отлично. От потвържедението по телефона до доставката на адрес. Стоката добре опакована и здрава.
  Бюрото е трепач, заслужаваше си чакането!
  Много хубова и стриктна доставка. Благодаря.
  Много коректни ! Ще поръчам пак !Благодаря.
  Много ми хареса, че уведомяват е клиентите как се движи поръчката, не само по ел. поща, но и по телефона. За доставката също предупреждавате по ел. поща и с SMS, като се съобразявате с удобното за клиента време. Хареса ми също, че определяте кратък, двучасов интервал за доставката и го спазвате. Голямо удобство е възможността да се плати с банкова карта при получаване на доставката. Вашите служители, с които контактувах по телефона или лично, бяха много любезни и експедитивни. Благодаря!
  Страхотно обслужване, куриерът беше също много мил и отзивчив. Изненада ме приятно папката с гаранцията, всичко беше на ниво и шкафът си е дърво, честно казано не четох много, но се радвам, че не е талашит. Сега пак ще поровя да си харесам нещо и идеята за 1 поръчка = 1 дърво допълнително, е страхотна !!!! адмирации
  Мебелчето.което поръчахме е с отлично качество,техническото ръководство е подробно и достъпно,всеки детайл е описан и това допринася за лесен и качествен монтаж..Препоръчвам с 2 ръце.
  Масата, която закупих е супер. Доставката стана за около 12 дни (колкото беше посочено и в сайта). Единственият негатив е, че кашонът беше разкъсан, но за щастие стоката не беше повредена!
  Много добра организация поотделно отношение на обработката на поръчката. Спазени с точност ден и час на доставката. Леглото беше перфектно опаковано и се сглоби много лесно в домашни условия с единствен недостатък, че два от отворите в средата на таблата не съвпадаха с преднаначените за целта места за закачане. Удобно за ползване. Препоръчвам.
  Перфектни, както винаги! Благодаря!
  Изключително мило обслужване
  Винаги точни и коректни с клиентите си!
  Бързи! Благодаря!
  1
  2 3 4
  ... 63