Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане

Ако не сте 100% удовлетворени от продукта си, можете да го върнете в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100 000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Oбратна връзка

Точността, коректността и отзивчивостта
моделите, отношението
Снимките в сайта много добре представят продуктите.Няма разминаване с очакванията ми.Избора е огромен и може да намериш това,което търсиш. Любезно обслужване.
Добрата комуникация
Коректност
Нямаше проблем с доставката. Съобразихте се със свободното ми време. Предупредихте ме предварително за доставката. Благодаря Ви за адекватната комуникация.
Доставчиците бяха много секси и услужливи
Точността и стоката отговори на очакванията ми.
Коректно отношение и качествени мебели.
Хареса ми продукта и качеството му.Коректно обслужване и от кол център и от доставчиците. Имам дребна забележка към производителя,леглото се води детско и е хубаво да няма толкова много прави ъгли до главата на децата и до местата на които се хващат/балансират :) Благодаря ви,пак пазарувам от вас.