0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели CAAN

Искате ли да имате дневна, в която да се отпуснете след работа или да прекарате вечери с гостите си? Колекцията CAAN е създадена, за да направи дома ви уютен. Нежните цветове и форми създават стилен и хармоничен интериор. Колекция CAAN пасва на всеки интериор заради голямото си разнообразие. Благодарение на него могат да се комбинират дори и няколко различни стила при обзавеждането.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел