0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели EFBP

Елегантността и детайлите на класическия стил са отразени в колекцията ни мебели EFBP. Преобладаващият цвят "April" дъб и детайлите от естествено дърво в тази колекция ще допринесат уют и топлина в дома Ви.

Светът се усъвършенства непрестанно и е важно да не забравяме за обикновените и естествени детайли - те ще донесат уют и спокойствие в дома Ви. Изразителният външен вид и металните дръжки придават уникален характер на мебелите. Тази колекция мебели е и много практична. Просторните чекмеджета ще осигурят допълнително място за съхранение, както и да съхраните вещите си във витрините украсени с полирано стъкло. Вратите на мебелите се затварят без допълнителен шум, тъй като притежават тих механизъм на затваряне. Придайте капка модерен стил като поръчате допълнително LED осветление, което ще подчертае дизайнът им. Комбинирайте мебелите и създайте практичен, удобен и стилен хол. Цветът на мебелите "Aprilдъб, ще Ви изненада приятно със своята топлина и уют.

Цена

лв.  –  лв.

  • 70лв.
  • 740лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Скрин EFBP1
В: 92 cm | Ш: 120 cm
ДБ: 45 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Скрин EFBP2
В: 92 cm | Ш: 175 cm
ДБ: 45 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Масичка за кафе и списания EFBP3
В: 45 cm | Ш: 55 cm
Д: 130 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Витрина EFBP5
В: 150 cm | Ш: 111 cm
ДБ: 45 cm
Препоръчва се
Продукт в склад на доставчик
Гардероб EFBP8
В: 195 cm | Ш: 111 cm
ДБ: 56 cm