0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели LPAA

Пространство, което е удобно за учене и почивка – вече е възможно. Това е много важно за една младежка стая. Тя трябва да е функционална и удобна, защото младите хора прекарват голяма част от времето си в нея. Ако все още обмисляте как да комбинирате функционалност и дизайн, може да разгледате предложенията ни от колекции LPAA.
 
В колекцията доминира ярка цветова палитра и ясни геометрични форми. Неутралните цветове и семплите форми ще Ви помогнат да създадете настроението на модерен интериор. Мебелите са без дръжки, което допълнително подчертава дизайна на колекцията, която не е натоварена с излишни детайли. В нея се обръща голямо внимание на функционалността и максималното използване на пространство. Изключително просторен гардероб, легло с чекмеджета, етажерка, скрин и маса - всичко необходимо за почивка и работно пространство на млад човек.
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Няма продукти в този раздел