0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели NVAG

Колекцията мебели NVAG е създадена за хора, които обичат семплите и геометрични мебели. Простите форми се открояват с модерни цветове и меки фасадни линии. Матовото тяло на мебелите, съчетано с гланцирани фасади и дъбов декор "San Remo", създават много елегантна комбинация и излъчват финес и минимализъм. Заоблените ръбове на вратите придават на мебелите от тази колекция уникален характер. Всичко това се допълва от правоъгълни дръжки и допълнително енергоспестяващо LED осветление, които могат да бъдат закупени допълнително.
 
Колекцията включва шкафове с различни размери, просторни скринове, рафт и масичка за кафе. Гланцовото покритие на мебелите визуално ще увеличи стаята. Вратите и чекмеджетата на скрина могат да се отварят само с едно щракване - удобство, осигурено от вградения механизъм "Push to open".
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.