0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели Fresno L

При избора на мебели е важно да обърнете внимание на няколко аспекта: цвят, форма и функционалност. При необходимост винаги можете да съживите интериора си с допълнителни детайли.

Тази колекция ще впечатли любителите на съвременните мебели. Мебелите съчетават черен матов цвят и мотиви от естествено дърво. Дизайнът е завършен от метални крака, чийто цвят и форма се съчетават перфектно с цялата колекция. Kомбинация от съвременния свят и природата. Вграденото LED осветление създава 3D ефект, който подчертава цвета и модела на дървото. Механизмът "Push to open", благодарение на който мебелите не изискват дръжки, ще Ви помогне да се насладите изцяло на избора си. Ще имате възможността да отваряте и затваряте врати и чекмеджета с едно щракване. Стъклото използвано за витрините е закалено, което означава, че е по-устойчиво на факторите на околната среда. Можете да закупите мебелите от колекция самостоятелно или да изберете комплект, в който ще откриете колекционерските мебели на едно място.

Цена

лв.  –  лв.

  • 110лв.
  • 2440лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.