Категории

Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Здравей!

Съдържание на количка

0

Количката е празна

 • Здравей!

 • Любими

  Колекция мебели Boston CB

  Тази колекция отразява минималистичен дизайн допълнен от детайли в дървесен цвят. Мебелите изглеждат страхотно не само в Скандинавски, но и в интериор с модерен стил. Лъскавите бели повърхности се съчетават чудесно с декорациите в дъбов цвят, чиито мотиви са разположени по диагонал. Подредбата на дървените мотиви придава разнообразие и закачливост на Вашият интериор.
  Мебелите не само ще се впишат чудесно във Вашия хол, но и няма да Ви разочароват с качеството си. Колекцията използва полирано стъкло, ламинирано ПДЧ, покритие от естествено дърво и вградено LED осветление във витрините, което ще съживи допълнително интериора Ви. Дизайнът на мебелите не включва дръжки - вместо това имат вграден механизъм за отваряне „Push to open“. Това ще улесни отварянето и затварянето на врати и чекмеджета.
  Модерните детайли на тази колекция ще донесат хармония във Вашия дом. В колекцията ще откриете просторен гардероб, скрин, маса за телевизор и рафтове. Комбинирайте мебелите един с друг или с обзавеждането, което вече имате.

  Филтриране и сортиране

  Филтриране и сортиране

  Намерени продукти: 3
  Цена

  лв.  –  лв.

  • 150лв.
  • 1080лв.

  Филтриране на продукти

  Цена

  лв.  –  лв.

  • 150 лв.
  • 1080 лв.
  Витрина Boston CB104
  В: 144 cm, Ш: 146.5 cm, ДБ: 42 cm
  Среден срок на доставка 9 р.д.
  Витрина Boston CB102
  В: 202 cm, Ш: 107.5 cm, ДБ: 42 cm
  Среден срок на доставка 9 р.д.
  Стенна етажерка Boston CB101
  В: 16 cm, Ш: 152.5 cm, ДБ: 22 cm
  Среден срок на доставка 9 р.д.