0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Колекция мебели MEAY

Все повече започваме да ценим уютните моменти у дома. Той се превръща в място за почивка, работа и свободно време. Колекцията MEAY, вдъхновена от природата, привлича погледите с естествените си цветове и детайли. Тази колекция е идеална за тези, които искат да внесат повече уют в дома си. Класическите линии и дъбовият цвят създават ексклузивен дует. Може би тази колекция е това, което търсите? 
 
Повърхностите на мебелите са украсени с дървени шарки, които придават уникалност на колекцията. Металните дръжки допълнително подчертават изключителния дизайн на мебелите. Допълнителен характер придават декоративните орнаменти, които се подчертават от LED осветление. Можете да поръчате LED осветление и за витрините, което ще подчертае детайлите на интериора. Повърхности от дъб "Artisan", закалено стъкло, LED осветление и метални дръжки правят колекцията MEAY уникална. Мебелите са създадени с достатъчно пространство да поберат вещите Ви.
Цена

лв.  –  лв.

  • 120лв.
  • 2020лв.
Дълбочина
Височина
Безплатна доставка*

Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно в България със собствен специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.

Плащане при доставка

Не се изисква аванс или предплащане. Платете с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Вземете и мебели на изплащане!

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.

Над 100.000 различни артикула

Нашата цел е асортимента ни от мебели да е възможно най-голям за България.

Гаранция за добра цена

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.