0
Количка

Съдържание на количка

Количката е празна

Гардероб Honolulu A101

Препоръчва се
+
Открили сте го на по-добра цена?

Размери и характеристика

Височина:
2000 mm
Широчина:
1960 mm
Дълбочина:
580 mm
Брой рафтове:
8 части
Брой врати:
4 части
Брой чекмеджета:
3 части
Тегло:
174 kg
Среден срок на доставка:
9 работни дни
Доставка:
Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.*
Гаранция:
2 години
Крачета:
  • Не
Огледало:
  • Да
Врати на гардероб:
  • С панти
Дръжки:
  • Пластмаса
Цвят:
  • Бял
Избор на цвят:
  • Не
Материали:
  • Ламинирано ПДЧ
Произход:
Европа
Код на продукта:
55082

Допълнителна информация

Тази модерна дизайнерска колекция ще се хареса на хората, които предпочитат както традиционни, така и ярки цветове. Колекцията предлага както отделни мебели, така и мебелни комплекти, което ще Ви позволи да създадете стилно пространство и да спестите време.

Основните предимства на колекцията са практичност и избор на цветове. Корпусните мебели разполагат с достатъчно място за лични вещи. В шкафовете ще откриете различни видове отделения за съхранение – рафтове, място за окачване на дрехи и чекмеджета. Огледалата на вратата на шкафа ще придадат усещане за простор на стаята. Всички дивани и легла от тази колекция имат ракла за спално бельо и матраци с пружини. Както класическите, така и закачливите цветове ще бъдат страхотен акцент във Вашия дом. Златните или сребърни дръжки подчертават модерността на мебелите и са привличащ вниманието акцент.


Препоръчва се

Този продукт е препоръчан от нашия екип. Какво означава това?

На нашия уебсайт са представени хиляди различни модели, подбрани от стотици различни доставчици, което прави практически невъзможно физически да се проверят всички стoки преди представянето им в нашия онлайн магазин. Въпреки това, доставчикът на този конкретен продукт се препоръчва от екипа ни, тъй като той отговаря на следните критерии: добро опаковане, срок на доставка, съотношение качество и цена, ниско ниво на връщания и гаранции, добра история на предишни продажби. Само по- малко от половината от всички стоки са с отметка "препоръчан" и ние постоянно преразглеждаме своите препоръки, за да сте уверени, че сте избрали най- добрия продукт.

Oбратна връзка

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Oбратна връзка Oбратна връзка