Категории

Рекламации и връщане на закупена стока

Всички наши продукти имат гаранция. Ако сте забелязали фабричен дефект или щети при транспортиране ще разрешим проблема, чрез поръчване на нови части според гаранцията, подмяна на продукта с нов или възстановяване на сумата. Ако имате възможност – изпратете ни снимки на дефектите или щетите - по този начин по-бързо ще разрешим така създалата се ситуация. Цялата информация за гаранционното обслужване може да получите по телефона +359 89 670 9455 или по електронна поща на [email protected].

Mebeli.bg 365 дни гаранция за връщане на пари

За разлика от много други онлайн и традиционни магазини, ако не сте доволни oт продукта Ви, можете да заявите връщане в рамките на 365 календарни дни (да, цяла година!) и да получи цялата заплатена сума обратно. Ние ще дойдем лично да вземем мебелите и всички разходи по връщането, ще бъдат покрити от нас. При връщане на продуктите следните условия трябва да се спазват:

 • При връщане, продуктът трябва да е в своята оригинална опаковка (за проверка на продукта моля срежете опаковъчната лента и отвoрете внимателно опаковката);
 • Сглобени или сглобявани продукти в добро състояние, не могат да бъдат върнати;
 • Продуктът не трябва да бъде повреден от клиента;
 • В случаите, когато причината за връщането на продукта е дефект, ние поемаме отговорността за подмяна на продукта или връщане на заплатената сума;
 • Продуктът трябва да е в търговски вид (етикетите, опаковките и инстукциите не трябва да бъдат повредени);
 • Върнатият продукт трябва да съдържа всички части и пакети, точно както е бил получен.
 • Върнатите стоки ще се взимат от най-близкото място, до което нашите микробуси могат да достигнат.
 • Ние сме длъжни да приемем стоката в рамките на 20 работни дни, освен ако проблемът не е уреден по друг начин. Парите могат да бъдат върнати чрез банков превод в сметка, посочена от клиента.
24 месеца гаранция за качество

Всеки продукт, продаван от mebeli.bg има своите основни качества, посочени в описанието. За всички продукти продавани от mebeli.bg получавате гаранция от производителя, чиито общи условия можете да прочетете в описанието на продукта и гаранционния лист. При доставка на продукта, преди монтажа, внимателно проверете дали всичко е наред.

 • Условия за валидност на гаранцията:
 • - При сглобяване и монтаж, клиентът трябва да следва инструкциите;
 • - Продуктът трябва да бъде използван по предназначение, в съответствие правилата за производителя;
 • - Гаранцията се отнася до дефекти в качеството на продукта, причинени по вина на производителя и по време на транспортирането от продавача.

Купувачът губи гаранционните права в следните случаи:

 • - Купувачът не следва правилата за сглобяване и експлоатация на мебелите;
 • - Продуктите са били повредени от купувача, включително, когато клиентът сам се опитва да разреши първоначалния проблем;
 • - Мебелите са пострадали при форсмажорни обстоятелства.

В случай на рекламация е възможно да бъде изискана допълнителна информация съдържаща се върху опаковката на продукта, затова препоръчваме да не изхвърляте оригиналната опаковка, докато мебелите не бъдат сглобени.

За появата на дефекти по време на експлоатация на мебелите, моля да ни уведомите, използвайки контактите, предоставени в сайта mebeli.bg. По време на гаранционния срок всички количествени и качествени несъответствия се решават от mebeli.bg. Поправката или замяната на продукти или части е за сметка на фирмата. Mebeli.bg е длъжен да разреши случаите на рекламация в рамките на 20-45 дни от деня на регистрирането на щетата. В случай, че сте закупили даден продукт и сте забелязали, че той е в лошо състояние, имате право да ни върнете продукта в рамките на 24 месеца, считано от деня на доставката. Освен това продуктът ще бъде транспортиран безплатно.В този случай продуктът с лошо качество се заменя с такъв с по-добро качество или напълно се възстановява платената сума. Ако по време на гаранционния срок (24 месеца) забележите скрити производствени дефекти, моля да направите снимки и ни ги изпратете на [email protected]. Производителят ще реши дали гаранцията важи в дадения случай взимайки под внимание дали дефектът се е появил при производството или поради друга причини. Вие ще бъдете информирани за решението на производителя посредством предоставения от вас контакт. Моля, имайте предвид, че:

 • - Производствената гаранция не важи при естествено износени или амортизирали части на мебелите и тъканите.
 • - В случай, когато причината за рекламация е лошо качество, ние сме задължени да заменим продукта с друг със задоволително дкачество или да върнем парите от покупката.

Алтернативно решаване на спорове

Търговската гаранция не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115, от ЗЗП. Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП.

Формуляр за гаранционно обслужване

 • Личните данни, предоставени във формуляра, трябва да съвпадат с данните на лицето, направило поръчката.

 

Можете да намерите номера на поръчката в имейла за поръчка, който сте получили на имейл адреса, който сте предоставили при извършване на поръчката.

Ако мебелите или опаковката им са повредени, моля, представете снимка на видимите щети. Ако има липсваща част, маркирайте необходимата част в инструкциите за сглобяване, както е посочено в този пример. Снимките на всички етикети на опаковката също трябва да бъдат включени.

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат Google декларацията за поверителност и Google oбщите условия.