Категории

Съдържание на количка

Количката е празна
  • Профил
  • Любими
  • Количка
    Количката е празна

LED осветление Concept Pro Lenart AH101

Код на продукта: 67845
102 лв.
или ~ 12 x 9,95 лв. с Уникредит

Плащане на вноски

Стоков кредит с УниКредит

Например сключване на кредит от 300 лева, ако договорът е сключен за 12 месеца, без първоначален депозит, ГПР 23,43% , месечна такса за администриране - 0%, лихва - 21.24%, месечна вноска – 27.88 лева обща платена сума - 334.51 лева. В зависимост от продължителността на договора, Вашата кредитоспособност и оценката на риска, могат Ви бъдат предложени други условия за финансиране.

Безплатна доставка в цяла България със среден срок ~ 7 р.д.
+
Безплатна доставка

Безплатна доставка

Безплатна доставка на мебели в цяла България. Доставяме със специализиран транспорт, за да гарантираме безопасното пристигане на Вашите мебели.
365 дни гаранция за връщане*

365 дни гаранция за връщане*

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Плащане при доставка*

Плащане при доставка*

Може да платите с пари в брой или с банкова карта в момента на доставката. Не се изисква аванс или предплащане.

Ако не сте доволни от направената покупка, можете да заявите връщане в рамките на 365 дни и да получите цялата заплатена сума обратно.
Гаранция за добра цена*

Гаранция за добра цена*

Ние работим директно с производителите и се опитваме да Ви предложим най-добрите цени. Ако все пак сте намерили продукта на по-ниска цена в друг магазин, ние ще преразгледаме цената и ще добавим безплатна доставка.
1 поръчка = 1 дърво

1 поръчка = 1 дърво

За всяка заявена и доставена поръчка ние ще засадим дърво. Благодарение на Вас ние ще засадим хиляди дървета.

Размери и характеристики

Среден срок на доставка:
7 работни дни
Цена за доставка:
Безплатна доставка
Гаранция:
24 месеца
Размери на опаковката:
Размери

Размери на опаковката

  • Брой опаковки: 1
  • 1 X 38 x 8 x 22 (cm) / 0.45 kg
Вносител:
„Мебели24“ ЕООД
Цвят:
  • Бял
Произход:
Европейски съюз
Марка:
Код на продукта:
67845

Допълнителна информация

Произведено в Европейския съюз

Допълнителни продукти от колекцията

Оживена всекидневна и креативен офис, където се раждат изключителни проекти – всичко това в една стая. Или детски кът за игри, който се превръща в истинска, удобна спалня през нощта. Това възможно ли е? С тези легла – абсолютно ДА! Отнема само няколко секунди, за да превърнете всяко домашно пространство в спалня. Това е легло, скрито в шкаф, давайки ви пространство, което иначе би било заето от традиционно легло или диван, и обикновено това не е най-доброто решение за ежедневен сън. Сгъването на леглото навътре и навън отнема само няколко секунди, което означава, че много бързо можете да превърнете хола си в спалня или спалнята си в офис. Можете да направите всичко това, като същевременно поддържате комфорт през нощта и естетическо пространство през деня, благодарение на модерния дизайн.

Тези леглата са също толкова удобни, колкото и традиционните. Конструкцията на леглото включва вградена окачена метална рамка, за да се осигури правилна опора на матрака. Освен това можете да изберете матрак с дебелина 18 см, ако е необходимо. Важно е да се отбележи, че моделите са адаптирани към матраци със стандартни размери – от 90 до 180 см широки и 200 см дълги.

Безопасността е приоритет за тази колекция. Ключова характеристика на безопасността е добре обмисленият дизайн на леглото. Друг важен елемент е набор от подходящи фитинги, които могат да се използват за закрепване на леглото към стената. Леглото за стена е снабдено със защитна ключалка, която предпазва от случайно му отваряне. Вграденият пружинен механизъм поема част от тежестта и прави повдигането на леглото по-лесно. Ще можете да подготвите място за сън без усилие – това е една от многото причини, поради които този спестяващ място модул е толкова често избиран за спалните на младите хора и за малките студия.

Прочетете повече
Мебелен комплект Concept Pro Lenart AH145 (Бял)
2,396 лв.
+2 Избор на цвят
Среден срок на доставка 7 р.д.
Мебелен комплект Concept Pro Lenart AH145 (Сив)
2,396 лв.
+2 Избор на цвят
Среден срок на доставка 7 р.д.
Падащи легла Concept Pro Lenart AH109 (Бял)
В: 217 cm, Ш: 105 cm, Д: 237 cm
1,509 лв.
+2 Избор на цвят
Среден срок на доставка 7 р.д.

OБРАТНА ВРЪЗКА

Въпроси и отговори